maanantai 9. syyskuuta 2013

Piikkausta ja kipeitä ranteita

Niin se vain menee, että hiljaa hyvä tulee. Taas on yksi urakka valmis ja saapi ihailla kättensä töitä.Koko kesän olen ähissyt piipun muurin kanssa, jotta saisin esiin sen kauniin vanhan tiilipinnan, mikä siellä alla oli piilossa. Onhan se vain oma hommansa kaivella ja niellä pölyä, mutta kyllä kannatti, jokainen pitkä tunti, jonka piipun juuressa vietin. Nyt on kipeä ranne ison mustelman kera, muutaman kerran huti lyöneenä, mutta täytyy sanoa, etten valita. Päinvastoin, ihailen onnellisena upeaa jälkeä. Hassua, ennen sitä on kaikki peitetty ja tänään kaivettu kauniit yksityiskohdat esiin. Poissa on Tikkurilan värikartta, tilalle on ihanan harmooninen tunnelma!
Ison makkarin urakka vasta alkamassa..

Tuosta se siis lähti. Siinä on yläkerran ison makkarin piipunsivua. Monta eri tapaa kokeilin, kunnes vihdoin löytyi oikea tapa ja kellarin kätköistä löytyi myös oikeat työkalut.
Keittiön tuvan tiiliseinää vielä hieman kesken.
Tässä taas keittiön puolelle tuleva osa. Se tosin tuossa kuvassa vielä keskeneräisenä. Mutta nyt on ihanat värti hajuineen poissa ja tyytyväinen ahertaja.Valmiina on myös olohuoneen seinä ja pääkerroksen vessan seinä. Huh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!