tiistai 10. syyskuuta 2013

"Ikkunoita mä putsailen"

Niin se vain menee, että loppua ei näy ja äklötys noita ikkunota kohtaan vaan kasvaa päivä päivänsä jälkeen. Ollaan kuitenkin jo puolivälissä niiden suhteen, mutta toiset puolet vielä jälellä. Hmph.Tänään sain tiivistettyä vierashuoneen toisen ikkunaparin ja ne on nyt paikoillaan, valkoisena. Toinen tulee työn alle huomenna. Siispä lisää teippiä, otexia ja kitkerää maalinhajua. Mut nyt osaan jo muutaman virheen välttää monen yrityksen ja erehdyksen kautta. Ehkä tässä oppii sittenkin jotain.

 Tänään katselin folion hohtoista tupaamme ja totesin itsekseni, että täällä ei ole valkoista muualla kuin ulko-oven viereisessä rännissä, johon olen pyyhkäissyt "epähuomiossa" pensselin ylimääräisestä maalista. Tai sit testasin miltä julkisivu näyttää valkoisella pinnalla ;) Kodistammehan tulee siis valkoinen ikkunanpieliä myöten. Tällä hetkellä väri on siis hirveä vanukas sinisine ikkunanpokineen. Alunaikojaan talo on ollut valkoinen, mutta joku on saanut jossain vaiheessa loistoidean maalata talo vanukkaan väriseksi. Me siis palaamme juurille ja maalataan väri takas siihen, mitä se on ollut joskus viiskytluvun alussa. Kunnianosoitus talovanhusta kohtaan. Väri on valittu ihan yhteistuumin, vaikka moni saattaisikin sitä hieman epäillä syystä tai toisesta ;) Ajelimme pitkin ja poikin asuinaluetta ja tuumasimme, että meidän kodin väri on valkoinen, eikä ees yritetä tehä muita kokeiluja. Eiköhän sen talon värikokeilut ole jo nähty :)

Tässä vielä toinen ikkunapari, joka kaipaa hieman pientä kohennusta värin suhteen..
Tämä on jo saanut uuden värin pintaan tiivisteitä myöten...
Tässä kuva myös viimeisimmästä näkyvästä projektistani. Se on siis harjausta ja pientä muurausta vaille valmis. Tämä pinta jää siis keittiön tupaan, olohuoneeseen ja vessaan. Etualalla näkyy vanha hirsi, joka on mummuni syntymäkodista, ja joka seurasi meitä talosta, jonka myimme. Sitä ei vain kertakaikkiaan voinut jättää sinne. Vaikka hieman siitä saattoi tulla sanomista, mutta siinähän se nyt töröttää ja talon emäntä on enemmän kuin tyytyväinen. Ja ei, se ei ole sama asia, et olis ostanut vastaavan tilalle, sillä se ei olisi ollut minulle tärkeältä niemeltä. Niemeltä, jossa olen viettänyt lapsuuteni kesät tärkeiden ihmisten parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!