maanantai 9. syyskuuta 2013

"Länsisiiven" rakentamista..

Aluksi se oli van puheissa, mutta nyt sieltä on revitty jo keittiön seinä auki ja rakennettu seinät pystyyn ympärille. Vain kattopelti puuttuu ja länsisiipemme on valmis. Moni voisi luulla, että sen täytyy olla jotain isoa ja mahtavaa, mutta ei, se on vain vajaa kolme metriä lisää keittiöön. Siksi kait nimikin tuli, kunnian osoituksena kotimme jatkolle. Miettiessämme tulevan kotimme järjestystä niin totesimme, ettei keittiöön mahtuisi nykyinen kaksi metriä pitkä ruokapöytämme. Siispä teimme yhteistuumin päätöksen, jotta jottei meidän tarvitse myydä upeaa pöytäämme, jatkamme keittiötä pöydän mitan verran. Saattaa kuulostaa hullulta, mutta kun minulla on tapana kiintyä huonekaluihini sen verran, että luopuminen on vaikeaa ja kun niitä "löytöjä" tekee, niin niistä ei sitten halua luopua vaikka mitä tulisi. 

Tässä siis länsisiipi ja vanhaa seinää, josta ulkovuoraus otettu pois.


Sisällä meillä jo melkein kaikkialla spueristeet seinissä. Ainakin se 700 jätesäkillistä lapioitua purua ja monta kuormaa kaatopaikalle. Vain katosta puuttuu pari palasta yläkerrassa. Lämmön voi jo melkein aistia. Ei enää suoraa tuuletusta joka huoneessa ja purut on poissa. Se on jo edistystä ;)
Tässä hieman huonolla kuvanlaadulla otos tulevasta vaatehuoneesta..


Ja tässä ison makkarin seinää, joka ei mene umpeen, vaan siihen tulee aikanaan omanlaisensa ratkaisu, mutta siitä lissää tuonempana..
Mutta näin meillä nyt tällä hetkellä. Kävin tänään ostamassa pikku neidin huoneen palomuurin pintaan jotain taikamaalia, mutta lupaa en saanut vielä sitä siihen laittaa. Siinä kuulemma tolskataan vielä niin paljon, ettei kannata edes aloittaa. Mutta vanhan pinkin maalin voin hioa pois valmiiksi. Myös alakerran ikkunoihin sain lisättyä yhden maalikerroksen lisää, mutta kun voi vaan kerran maalata ja yön yli kuivaa, niin sekin on armottoman hidasta. Mutta ei ainakaan ruskea pilkota enää läpi..Onneksi yläkertaan tulee kokonaan uudet ikkunat, joten vain alakerran ikkunat maalataan. Mutta toi Otex on kylä verraton väline peitä ruskeaa 80-luvun upean ruskeaa petsipintaa ;) Huomenna taas uudet kujeet. Saapa nähä mitä raapasen sitten. Hommat ei kyllä lopu kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!