maanantai 14. lokakuuta 2013

Piuhoja piuhan perään

Meidän koti on miinoitettu erimittaisilla sähköpiuhoilla. Niitä roikkuu ihan joka puolella. Mietin vain, että tuleeko jokaisen piuhan päähän jotain? Hope not, sillä niitä on PAJON. Mutta ehkä me maallikot emme vain ymmärrä mitä siellä tapahtuu. Katsotaan mitä seuraavaksi on tulla tupsahtanut. Mutta tältä meidän kodissa siis näyttää tällä hetkellä..


Nämä roikkuu meidän länsisiivessä ja samalta näyttää koko keittiö.
Tähän pitäisi joskus tulla meidän keittonurkkaus.

Ja tässä on olohuoneen oviaukko. Eli melkoinen piuhojen viidakko näyttäs olevan. Yläkerrassa oli ihan sama meininki.

Ja tässä on meidän makkarimme. Nämä hirret tuli sinne ihan uutena. Niiden piti olla sellainen katseenvangitsija ja olin niistä niin kovin innoissani, mutta työmies ei ollut niistä vissiin yhtä paljon kiinnostunut kuin minä ja siksi reunimmainen on väärinpäin ja se näyttääkin siltä, ettei se kuulu ollenkaan joukkoon. Pettymyksen ja harmistuksen tunne on kyllä suuri. Ei auta kietäminen.

Mutta semmosta meidän raksalle. Saunan pesässä oli tuli toisen kerran tänään. Lämmitti piippua ja oli mukava puhistaa ovia yläkerrassa. Olen puhistanut jo melkein kokonaan yläkerran toisenkin makkarin oven. Huomenna toivottavasti saan sen valmiiksi, joten enää ei olekaan sitten kuin nejä yksilöä ja yhdet pariovet. Raksahelluni on saanut jo melkein kokonaan kellarin lattian eristettyä, joten hyvätä näyttää.  Tällä mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!