keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Ovi onnelaan..

Niin se koitti sekin päivä, että viimeisen maalikerroksen sudin ikkunanpokiin. Huomenna saan laittaa tiivisteet ja voip olla, että kaikki pokat ovat pian paikoillaan. Tänään laitettiin ne kaikki muut. Ja vieläkään ei tullut SITÄ tunnetta, mutta ehkä löydän sen huomenna :)

Olouoneen seiniin on ilmestynyt jo levyt ja verantakin oli vissiin eristetty jo toiseen kertaan. Putkimies on tulossa loppuviikosta ja hirveä hoppu päätä hanoja sun muita. Alkoi jo hieman ahistaa, kun kauhealla hopulla pitäs päättää, mutta jälleen kerran, miksi vaihtaa jo hyväksi todettua? Siispä myös uuteen kotiin tulee samanlaiset hanat kuin mitä edellisessä kodissa oli. Helppoa oli tehä se päätös. Ja kaikki on Orasta. Ollaan jo pariin kertaan todettu, että hieman halvemmissa/huonommissa hanoissa on ollut se ongelma, että ne vuotaa ja tippasee lattialle. Joten turvallisin vaihtoehto on siis ottaa tuo Oras.

Eilen aloitin uuden projektini, ovet. Ihan ensimmäiseksi otin käsittelyyn ison makkarin oven. Huh mikä homma! Mutta että niistä tuleekin upeat, kun saan valmiiksi. Hetken jo leikittelin ajatuksella, että hioisin sen ja sit jättäisin niin, mut ehkä en sittenkään. Tai mistäpä sen tietää, pitää tuumailla. Hioimisvaihe vie useamman illlan.Laskin, että kuudessa illassa olen hionut yhden oven ja meillä oli, hmmm....aika monta ovea ;)
Tässä hieman ensimakua siitä mihin olen pääni taas pistänyt...

 Tässä läheltä, miten aika on tehnyt tehtävänsä..

 Nämä oven saranat joutuvat valitettavasti lähtemään, kun oven karmit puuttuvat, joten toista vastakappaletta ei ole olemassa.

 Tässä nyt jo hiottuna. Laskin, että ainakin kolme eri maalikerrosta paljastui tästä ovesta. 

 Ja hieman isommasti hiottua pintaa..

Ja tässä se ihanuus ihan alkuperäisasussaan. Tässä ovessa on tulossa vielä yksi iso muutos, nimittäin sen yksi kulma lähtee, kun makkarin katto laskeutuu sillai, että kokonainen ovi ei mahu siihen, joten sitä pitää hieman duunailla. Mutta sellainen homma nyt menossa. Lisää kuvia sitten, kun on edetty hiomisessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!