maanantai 3. marraskuuta 2014

Muutoksia verannalla

Hirveä vesisade piiskaa kaupunkiamme tänään. Eilinen valkoinen maa on enää vain kaukainen muisto. Mutta sade ei estänyt aamullista vaunulenkkiä tirpusen kanssa. Olihan sitä litsimärkä palatessa, mutta erittäin happirikas ilma totta tosiaan. Nyt sitten saakin laulattaa pesukonetta hyvällä omalla tunnolla. 
Tuvassa on tapahtunut pari isompaa muutosta sitten viime kuuleman. Olen jo pitkään puhunut miehelle, että en saa enää unesta kiinni, kun ravaan yöllä alakertaan hae maitoa pikkuiselle.Tarkoitus oli yrittää puhua meidän makkarin siirtämistä vierashuoneeseen. No mitään ei tapahtunut kunnes yhtäkkie yksi ilta alkoi vierashuoneesta lentää tavaraa ulkopuolelle. Minä tietty että mitä ihmettä teet, hän alkoi kuulemma muuttaa. Oi voi, siinä oli minun hetkeni koittanut, mutta mitä minä teen?! Alan panikoimaan, että eihän sitä nyt voi ja miten saahaan kaikki mahtumaan, minne laitan uudet yöpöytämme ja minä juuri sain ison makkarin valmiiksi ja ja ja...Mutta ei, seuraavaksi tyhjeni iso makkari ja pikkuhiljaa se oli jo siirtynyt alakertaan ja iso makkari huokui tyhjyyttä. Siinä minä mietin suurta suutani ja kirosin mielessäni, että miksi piti mennä mouruamaan koko asiasta, mutta nythän sain mitä halusin? Mutta yhden hyvin nukutun yön jälkeen aloin lämpenemään uudelle huoneellemme ja olihan se loppupeleissä oma ideani. Ja nyt kun kysyttäisiin, en vaihtaisi takaisin yläkertaan. On niin helppoa mennä yöllä mikrolle lämmitä maitoa ja jatkaa unia hetimiten ilman, että taistelen väsymystä vastaan. Tykkään! Noh, mitä sitten isolle makkarille kuuluu? Se on edelleen jokseenkin tyhjä ja toimii tällä hetkellä pyykkitupanani. Ensimmäinen yövieras on jo huoneen testannut ja hyvin vissiin nukutti. Nyt saa siskonpetejä vieriviereen yhden jos toisenkin, kun lääniä riittää, että tervetuloa vain, uusi ideaparkki on avattu ;) Vink vink! Kuvia muutoksesta toisella kertaa..
Mutta mitä tapahtui verannolle? Se ihana valkoinen kaappi,jota aloin työstää, on löytänyt kodin toisaalta. En kertakaikkiaan jaksanut enää katsoa pursuavia vaatteita sen uumenista, kun talvikamppeet teki tuloaan. Siispä tein päätöksen, se saa lähteä ja ei mennyt kauaa kun sen jo möin netissä. No uusi kaaos iski päin näköä, kun kaikki vaatteet lojui lattialla. Siispä hyppäsin auton rattiin ja ajoin ikeaan lauantaina ja dadaa, meillä on nyt uusi ihanan tilava vaatekaappi! 
Myös tästä uupuu vetimet, mutta niiden kanssa ei kannata hötkyillä, sehän on jo todettu edellisenkin kanssa =D
Ja näin paljon tilaa sain sisäpuolelle!
Ostin myös tämän ihanan sisäkuusen koristeeksi keittiön saarekkeen reunalle nyt, kun korkea lasimaljakko on olohuoneessa tv-tasolla.
Tuo todella kivasti jouluntuntua kotiin. Valkoinen ämpäri ei tule olemaan sen lopullinen astia, vaan varaamani uashmaman m-koon pussukka on saapunut kivijalkamyymälään.Huomenna menen sen hae sieltä.
Ja tässä on eka kerta kun testasin ihanaa ikean kynttiläjalkaani, ja todella kivalle näytti!
Mutta nyt pitää mennä kato josko löytäisin netistä pari joululahjaa, jota olen miettinyt tytöille.
Oikein mukavaa viikon alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!