perjantai 28. marraskuuta 2014

Italia ei pettänyt tälläkään kertaa

Kyllä, meillä on nyt sohva ja kaiken sen odottamisen arvoinen paketti oli kyllä. Voi sitä tunnetta kun sai oikaista omalle sohvalle. Vaikka sohva on viitisen senttiä lyhyempi kuin ikean sohva oli, niin silti tuntuu, että toiselle reunalle on todella pitkä matka. Syy siihen on kapeat käsinojat. Muhkeat käsinojat todellakin vievät istumatilaa sohvasta ja paljon. Sohvan mukana tuli kaksi istumatyynyä, kaksi selkänojatyynyä ja kaksi ohutta tyynyä käsinojille. Lisäksi sohvassa on uutuutena välissä oleva pötkylä, jonka päälle oli niin ihana lepuuttaa koipensa.Ja väri oli erittäin mieluinen. Sohvan jalat ovat hieman modernimmat, sillä ne eivät ala heti sohvan alakulmasta vaan keskempää. Mieheni kiinnitti niihin heti katseensa, minä näin kokonaisuuden ilman jalkoja. Mutta tykkään!
Tässä se nyt on. Koko komeudessaan.Tässä kuvassa en halunnut käsitellä itse kuvan sävyä, jotta sohva näyttäisi mahdollisimman luonnolliselta.
Tätä tarkoitin hieman ohuemmilla tyynyistä käsinojilla.
Tätä taas tarkoitin sillä välissä olevalla pötkylällä. Uusinta uutta ainakin heidän liikkeessä.
Ja tässä näkyy jalkojen sijainti. Sohvan runko on suunniteltu kestämään kuormituksen juurikin noille jaloille. Ja mikä parasta, imuri mahtuu todella mainiosti sohvan alle, joten villakoirat eivät ainakaan sen vuoksi juoksentele meillä, ettei pystyisi imuroimaan sohvan alusta ;)
Ja pakko kait minulla on laittaa tähän samaan syssyyn nyt tämä taulukin mistä olen jo aikaisemmin maininnut. Tämä kuva oli sen pahvisen pötkylän sisällä, josta laitoin kuvan viimeksi. Tänään aamulla hain matkahuollosta ikean paketin, jossa tuli julisteeseen kehykset ja siinä se nyt komeilee,tosin lattialla vielä tällä hetkellä. Ehkäpä viikonlopun aikana saan sen seinälle asti...Taulu muistuttaa kovasti mummuani, kun hän sanoi meille aina vuosia vuosia takaperin, että ottakaa sukat jalasta ja juoskaa paljain varpain. Ja itseasiassa olen aina kotona avojaloin. Se on jotenkin hirveän vapauttavaa.Sitten löysin netistä tämän kuva, jonka nimi on"Knock your socks off", potkaise sukkasi jaloista näin vapaasti suomennettuna. Sen lisäksi mummu kutoi minulle Amerikkaan muuttaessani juurikin tuon näköiset villasukat, joten kuva oli kuin tehty minulle. Ikeassa oli muutes noi kehykset ehkä viisi euroa, joten mikään hinnan kirous eivät olleet. Oikeaa lasiahan tuossa ei ole, vaan pleksi, mutta aivan asiansa ajaa.
Mutta eiköhän siinä olekin riittävästi paatosta tähän kertaan. Ensi kerralla esittelen astiasarjani uusimmat tulokkaat, jotka sain tänään. Marimekolla oli Stockalla -20% ale, joten oli pakko käyttää astiasarjaani varaamiani säästöjä ja täydentää sitä parilla ihanuudella. Harmikseni suurin osa astioista olivat loppu, sillä eilen heillä oli ollut joku vip-ilta, jossa oli hyllyt tyhjentyneet aikamoista kyytiä, mutta sain juurikin ne, mitä minulta puuttui ja ne kuiteskin oli isompia investointeja. Nyt pitää enää vain täydentää kuuden sarjaa ensin siihen kahdeksaan. Olen myynyt melkein kaikki eripari kipponi ja kuppini pois, joten kaapeissa/laatikoissa on hurjan paljon tilaa. On sitä hölmö, kun on pitänyt kynsin ja hampain kiinni jostakin semmoisesta, joita ei oikeasti ole edes käyttänyt aikoihin. Huoh, ei meillä enää! Melkein kaikki vanhat vuosien varrella kertyneet krääsäjoulukoristeetkin ovat huis hais menneen talven lumia meillä jo!
Mutta ei muuta kuin seuraavan kertaan!
Melkein jo joulukuu <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!