torstai 20. marraskuuta 2014

Uudet istuinpehmusteet

Viime postauksessa mainihin postipaketista, jota odotin, se tuli heti seuraavana päivänä. Tilasin uudet pehmoiset istuinpäälliset somistamaan kotiamme. Idea lähti valkoisesta keinustamme, jossa näkyi ne jalkojen kiinnityskohdat nin selvästi, että mietimme josko laittaisimme jonkin viltin siihen istuinosaan. No, viltit ovat kaikki niin isoja, ettei oikein sopivaa tahtonut löytyä ja sitten näin netissä mainoksen pikkuruisista lampaantaljoista, jotka leikataan istuimelle sopiviksi. Laitoin firmaan viestiä ja taljat olivat kahden päivän sisään olohuoneessamme. Todella nopsaa toimintaa! Taljoja on monen sävyisiä, mutta minä halusin mahdollisimman vaaleat. Toinen, hieman ohuempi on valkoisempi ja erittäin kaunis sävyltään, toinen paksumpi on hieman kellertävä, mutta molemmat ovat aitoa pitkäkarvaista islanninlammasta. Niitä oli saatavilla mustana, ruskeana, luonnonvalkoisena ja monisävyisenä. Ihastuin tuohon monisävyiseen ja mustaan, mutta luulen ,että olisin aika nopsaan myös kyllästynyt niihin, joten päädyin turvallisesti luonnonvalkoiseen. Ja en pettynyt. Ogelma on nyt se, etten ole ihan varma mihin ne sijoitan, koska paikkoja olisi monta. Tässä pari vaihtoehtoa..
Tämä oli siis se ihan ensimmäinen ajatus,johon taljaa ajattelin, ja jossa se onkin tällä hetkellä.
Tänne haluaisin ne myös sijoittaa, mutta ongelmana on se, että kun kellari on vielä raksavaiheessa, niin peittyvätkö ne raksatyökaluihin ja likaisiin vaatteisiin, joita remonttireiska tuppaa aina verannalla säilyttämään...

Sitten on myös tämä jakkara pikku aulassa. Siinä se toinen nyt väliaikaisesti on, kunnes keksin lopullisen paikan. Ehkä voisin tilata tuonne verannolle sellaiset monisävyiset, kun lattiakin on rusehtava, mutta katsotaan. Mutta tykkään kovasti näistä. Voin lämpimästi suositella!

Sain juuri viestin puhelimeeni, että kellariin tilaamiani tuotteita veskiin ja kodinhoitohuoneeseen ovat saapumassa. Samassa paketissa tulee myös aivan ihana juliste, jonka aion kehystää olohuoneen seinälle, vaikka eka ajattelin sitä kellarin veskiin, koska sävyt olivat juurikin passelit myös sinne, mutta sitten totesin, että enhän minä sitä sinne voi piilottaa. Laitan sen rohkeasti olohuoneen seinälle. Tilasin jo siihen ikeasta siihen kehykset sekä sen tauluhyllyn, jonka eräs reipas työmyyrä saa kiinnittää seinään ;)
Mutta nistä sitten lisää, kun paketit saapuvat hyppysiini!
Ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!