keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Uudet lyhdyt

Ihana aurinko möllöttää taivaalla ja maa on valkeana. Jopas oli lysti ajella vasten auringon siltaa. Lähin osta tytöille joulua varten mekkoja, mutta totesin kotona, että mennään ainakin toisen kohalla samalla vanhalla hyväksi havaitulla. Pikkuhiljaa tuota joulua todellakin ruveta valmistelemaan.
Löysin ostosreissullani myös hieman rekvisiittaa tyttöjen joulukorttia varten.Saapa nähä ovatko sopivat.
Lisäksi löysin kaksi ihanaa lyhtyä, jotka oli pakko napata mukaan. Olivat niin mainiot kopiot Normann Copenhagenin Light-house lyhdystä, etten voinut vastustaa ja hintakin oli ties kuin paljon vähemmän kahdesta yhteesä!
Tykkään näistä todella paljon!
Ja tässä on mainitsemani musta Uashmaman musta pussukka kuuselleni. Kuvassa salama hieman vääristää, mutta livenä se on aivan ihana.
Pussukan lisäkksi nappasin mukaani ihania kirjamia, jotka asettelin ulko-oveemme:
Ensimmäinen l-kirjain on muita alempana ja minun tuurillani kiinnitysteippi oli niin ytyä, ettei se enää halunnut irrota siitä. Taidan pistää hajataittoni piikkiin..
Makuuhuoneesta en vieläkään saanut kuvia, kun sänky oli petaamatta, niin en viitsinyt teille esitellä hirveää möykkyä keskellä sänkyä.
Taidan lähteä ulos siivoa lumen alle jääneitä pihakalusteita leikkimökkiin suojaan. Nautitaan kaikki talvisesta kelistä! Viikonloppuna starttaamme auton nokan kohti Tallinnaa ja ajelemme Tarttoon. Saapa nähdä mitä sieltä lähtee mukaan! Mutta siitä sitten ensi viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!