sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Astiasarjan pari uutuutta

Niin se vain tämäkin viikonloppu lähenee loppuaan ja huomenna onkin sitten kalenterissa vuoden viimeisen kuukauden vuoro kääntää lehteään. Tuo ihana joulukuu, täynnä salaisuuksia ja myhäilyä. Koululainen onkin kovasti kuullut kuulemma jo tontun töppösten töminää.Kyllä, meillä uskotaan vielä ihan täysillä joulupukkiin, enkä henno viedä lapselta sitä tunnetta pois. Tänään on myös ensimmäinen adventtisunnuntai ja sen kunniaksi sytytin ihanan uuden kynttiljalkani kynttilän palamaan. Eilinen ilta meni hyvän ystäväni tupari-synttäri-pikkujoulu-vappu-juhannus-juhlia juhlistaen. Että meillä olikin hauskaa. Tänään kävin isomman neidin kanssa jouluisilla käsityömessuilla. Olihan siellä paljon osaajia ja monta ihanaa ideaa lähti mukaan. Ihan konkreettista tavaraa en juurikaan ostanut muuta kuin pari printtiä, jotka laitan esille heti kun saa niihin kehykset. Aion hommata myös näihin printteihin kehykset ikeasta, sillä ne olivat niin halvat ja kuitenkin omassa yksinkertaiduusessaan todella näyttävät. Sen lisäksi tilasin itselleni uuden ihanan tonttulakin. Sitten meillä kaikilla tytöillä on upeat hiippalakit, joita kelpaa pukille esitellä.
Mutta viimeksi mainitsin teille, että ostin alesta täydennystä siirtolapuutarha-astiasarjaani. Muunmuassa pari kahvikuppia, joista jo mainitsin eli nyt niitä on kokonaisuudessaan ne kahdeksan. Harmitus, ettei niihin ollut alessa lautasia, mutta niitähän ehtii hankkia ja itse lautanen ei ole niin tyyris, joten voinen hakea niitä myöhemmin kun liikkeeseen niitä tulee lisää. Myin tänä aamuna taas eriparikuppejani, joita en halua enää säilyttää tilaa viemässä, joten plus miinus nolla. Uusi omistaja oli etsinyt juurikin semmoisia, joten olen hyvin iloinen,että menivät hyvään kotiin.
Mutta tässä pari otosta ostoksistani..
Tässä on iki-ihana Focus tarjotin, joka on huikeat 46 cm halkaisijaltaan! Minulla ei oikeastaan ole tarjotinta, joten tämä on oli luonnollisesti nappi valinta meidän keittiöön. Se on itseasiassa niin näyttävä, että vosin laittaa sen esille vaikka olohuoneeseen. Aivan upea ilmestys! 
Tässä on teepannu samaa sarjaa. Näitä on mustapilkullisella kuosilla ja tämä valkoinen. Mietin pitkään, että kumman otan ja päädyin valkoiseen. Ei ole niin levottoman näköinen. Teepannu on siksi oiva hankinta juurikin meille, sillä suurin osa tuttavistamme on teenjuojia, joten mikä voisi olla parempi tapa laittaa teetä tarjolle kuin tässä upeassa kannussa. Tykkään pannusta myös siksi, että siinä voi tarjoilla sekä pussiteetä että irtoteetä juurikin tämän filtteriin vuoksi:
Sen saa siitä helpost pois jos haluaakin liottaa pussiteetä pannussa.
Kannen kanssa se näyttääkin sitten tältä..
Joo, ihanuus <3
Tähän onkin ihana lopetella tämän vuoden ensimmäinen adventtisunnuntai. Viettäkää sitä ilolla!
-Kirsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!