torstai 27. marraskuuta 2014

Kellarin säilytysratkaisuja

Nyt ne vihdoin saapuivat, nimittäin kellarin tekstiilit, jotka tilasin. Ne olivat juurikin niin ihanat, kuin ajattelinkin. Nyt kun pian saisin ne paikoilleen,mutta ei pidä hoppuilla. Vessan kaluste on siis valittu ja ehkä tänään käymme sen hakemassa. Hyllykin on jo mielessä, mutta se pitänee hakea sitten myöhemmin. Värimaailmaksi olen miettinyt kovasti valkoista, mustaa ja keltaista. Valkoinen tietenkin päävärinä.Nyt se on ehkä päätetty.
Tässä ovat siis tilaamani tuotteet Ruotsin puolelta...
Elikkäs tämä on siis uusi vessapaperikorimme kellarin veskiin. Olen miettinyt, että kiinnitän seinään mustan ison koukun, johon laitan sen roikkumaan tai sitten joku muu systeemi, mutta jokatapauksessa tähän laitamme vessapaperirullat.
Näitä taasen tilasin kaksin kappalein ja ne tulevat kodinhoitohuoneeseen..
Nämä ovat pyykkikoreja ja aika isoja, mutta se oli positiivinen ylläri, sillä luulin niitä pienemmiksi. Nyt meillä on tilaa tummalle, vaaleille ja punaisille pyykeille, mutta myös pyyhkeille ja lakanoille. Eli vaatehuolto alkaa vihdoin pelitä myös meillä.Nämä ovat siinä mielessä myös ihanat, sillä ne voivay toimia myös lelukoreina muksuille.
Lisäksi sieltä tuli tämä tötterö, mutta sen sisällön paljastan vasta, kun ikeasta on tullut puuttuvat palaset siihen:
Joten tätä odotellessa sitten. Viestin mukaan Ikean paketin pitäisi olla huomenna matkahuollossa, mutta mene ja tiedä. Ja viimeisenä, mutta ei vähäisempänä voinen paljastaa, että meidän uusi sohvamme on saapunut seitsemän ja puolen viikon odotuksen jälkeen noutovarastoon! Sitä olemme odottaneet kuin hepo hellettä kesää! Siitäkin toinen kerta! Kunpa se olisi yhtä ihana kuin kaupassakin!
Mutta jäädään jännitä sitten seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!