tiistai 28. lokakuuta 2014

Ulkovalot ja erilaiset kurpitsat

Vihdoin ja viimein saimme eilen tilaamamme ulkovalot kotiin. Ei mennyt kuin monta viikkoa. Höh, kyllä se vain takkuili, mutta siltikin ihan ok, saimme hyvitystä 40% viidestä seinävalosta, joten en valita. Kirsikkana kakun päällä posti oli unohtanut rekisteröidä kolmannen paketin, joten hieman meinasi verenpaine olla koholla, mutta onneksi löysivät sen. Muutoin meillä olisi ollut tolppa,mutta ei kupua. Huomenna sähkömiehet saapuvat ja asentavat ne paikoilleen. Samoin kuin upotettavat spottivalot patioon. Niitä odotan kuin kuuta nousevaa!
Tällaiset valot siis tilasimme ulos:
Hieman otti salama laatikon kylkeen,mutta kyllä siitä selvää saa. Näitä tulee siis yksi kappale talon seinään ja neljä autotalliin, sitten kun sen saamme valmiiksi.
Tämä taasen on meidän pylväsvalo ulos.Siihen tulee 150cm korkea tolppa joten ihan hyvällä korkeudella siis pitäisi olla.
Vihdoin meidänkin pihalla näkee jotain, eikä tarvitse pimeässä hapuilla!

Lisäksi nostin jo Halloween kurpitsatkin esille kaapin kätköistä. Yleensä olen ostanut ihka oikean kurpitsan ja pitänyt sitä ties kuin pitkään koristeena, mutta tänä vuonna ruokakaupassamme oli vain ihan pieniä, joten jätin sen sitten sinne. Sen sijaan ostin hieman eritavalla kasvatettuja kurpitsoita ja ne saavat ajaa asiansa ;)

 Oikein hirvittäwää Halloweenia kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!