keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Artekin Kanto

Mikä ihana aurinkoinen keli ulkona ja lunta!  Eihän se varmasti pysy, mutta olipas ihana käydä vaunulenkillä, kun aurinko paistoi ja sininen taivas näkyi totutun harmaan sijasta. Viikkohan tässä menikin sairastellessa, mutta pikkuhiljaa vanhaan tuttuun rytmiin kiinni. 
Kellari on edistynyt huimasti, vessan seinät ovat jo valkoisessa maalissa ja allastasolle on reiät valmiina porattuina. Putkari tulee perjantaina, joten sitä ennen pitää saada seinät valmiiksi. En kuitenkaan laita kuvia edistymisestä, sillä valkoisessa seinässä ei paljon ole katseltavaa ;)
Myös kodinhoitohuoneen seinä on saanut levyä ja tasotetta pintaan. Kohta ihan oikeasti saan laittaa senkin huoneen kuntoon ja perjantaina saan sinne juoksevan veden. Ah, mikä autuus!
Kävimme alkuviikosta Stockmannilla hieman shoppailemassa ja nyt sitten sinetöin sen halkotelineen kohtalon. Nimittäin Artekin Kanto oli niin hulppeassa alessa, että se lähti matkaan ilman muttia. Olen pitkään miettinyt millaisen haluan ja aina palaan tähän yhteen ja samaan ja pakko myöntää, että onneksi siskoni ei antanut ostaa Tartosta sitä mustaa saavia, jota pitkään himoitsin. Tämä on kyllä täys kymppi!

Artekin Kanto. Käy myös lehtitelineenä, jonka pestin se ihan ekaksi saikin. Myös mieheni oli sitä mieltä, että siinä se on. 
Pitää vain sijoittaa se oikealle paikalle olohuoneeseen. Nyt se on vain laitettu jonnekin. Syy siihen on se, että tauluni ei ole vieläkään seinällä kun tuo kellari vie aikaa, joten myös muut olohuoneen tavarat ovat vain jossain.
Kotiimme on ilmestynyt myös lisää joulua. Koska joulukalenteri alkoi maanantaina, ilmestyi vanha tuttu tonttukulho toimittamaan sitä virkaa olohuoneeseen. Ja ihmeen kaupalla siihen on joka yö ilmestynytkin jotain..
Näitä meillä on siis kolme, pikkuiselle pitäisi löytää vielä omansa. Mutta kun ne eivät ole massatuotantoa enää, niin ei auta kuin pitää silmät auki.
Oman kalenterin laitoin verannolle. Mutta sinne ei ole ilmestynyt yhtään mitään..Outoa..
Toivoa vielä on, että tonttu muistaisi minutkin....
Laitoin esille jo joulusukkani joulukorteille,mistä tulikin heti mieleen, että omat pitää viedäkin tänään postiin, ettei tule hoppua!

Ripustimme tämän olohuoneen vanhaan kaappiin. 
Ja lopuksi hieman lisää punaista jouluumme..
Ostin niin perin jouluisia piparminttukeppejä. Maistuvat ihan hirveiltä, mutta ihanasti antavat jouluista piristystä tupaseen. Siellä ne ovat suloisesti sekaisin riihimäen lasipurkissa. 
Tänään pitääkin mennä kaivelemaan joulutonttuarmeijani esille. Ne ovatkin vasta ihania!
Oikein mukavaa keskiviikkopäivää!
-Kirsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!