maanantai 29. syyskuuta 2014

Peltipurnukoita...

...löytyy meiltä näköjään muutama. Kävimme eilen äitin kanssa antiikkimessuilla ja mukaan saattoi lähteä yksi söpöäkin söpömpi peltipurnukka. Mietin sitten eilen illalla, että meillä onkin niitä pari ennestään jo erinäisten asioiden säilytysastioina. Jokin viehätyksensä niissä on. En osaa sanoa. Muutoin messuilta ei juurikaan lähtenyt mukaan mitään sen kummempaa, paitsi eräs pieni kaunis lumihiutale, josta lisää seuraavalla kerralla. Messut olivat suurmessut, mutta eivät ne kovin suurta sykähdystä meissä saaneet aikaan. Paljon oli lasiastiaa ja koruja. Koruissa hinnat olivatkin sitten melkoisen pilvissä suurimmaksi osaksi.Hieman niitäkin katselimme. 
Mutta palatakseni näihin purnukoihin. Tämä pikkuinen Aarikan purkki tarttui käteeni eilen ja nyt se nököttää Smegin kaappimme päällä:
Nämä sirottimet olen jo aikasemmin ostanut antiikkimessuilta. Ovat myös Aarikan vanhempaa tuotantoa:

Sitten kaapistani löytyy purkki, jonka nostan aina jouluksi esille. On ostettu kuin myös antiikkimessuilta. Purkki on tehty Suomessa ja se on Decembre merkkinen:
Seuraava rasia löytyy isomman neidin huoneesta ja sen olen löytänyt asuinalueemme kirppikseltä. Se on merkiltään Bla Fre:

 Sitten olen ostanut Tyrnävän pkku putiikista myös nämä Blossomin ihanuudet isomman neidin huoneeseen:
Ja samasta huoneesta löytyy myös tämä ihanuus:

 Tuohon purkkiin minulla on myös samaa sarjaa oleva tarjotin, jonka aion saada tänä jouluna esille.
Joten onhan meille muutama peltipurnukka eksynyt. Noita Aarikan purkkeja saatan katsella lisää, jos sopiva tulee vastaan sopivaan hintaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!