keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Kirsikkapuu-huone

...on vielä esittelemättä! Joka kerta kun kurkkaan ovesta, vallitsee siellä suloinen sekamelska, ja sen kerran kun huone on siivottu, ei kameraa ole ihan lähimain. Tänään kuitenkin uskaltauduin kameran kanssa huoneeseen ja nappasin pari kuvaa tärkeistä esineistä. Katsastelin samalla paikkaa tikapuille, joita olen duunaillut ulkona. Ne ovat nyt siis valmiit, pitää vain kuskata ne sisälle, mutta se on taas eri postaus.
Tässä on siis neiti näppärän huonetta. Lisää kuvia myöhemmin..




Tässä on ihana kirsikkapuumme, joka kukkii yläkerrassa ja on edelleen aivan loistava valinta juuri kyseiseen huoneeseen. En vaihtaisi pois mistään hinnasta ja laittaisin edelleen samaa tapettia jonnekin, jos olisi tarvetta. Voin suositella lämpimästi!Jos sitä olisi jokaisella seinällä, saattaisi se olla liian hyppivä, mutta yksi tehosteseinä on enemmän kuin passeli.






Tässä on nettikaupasta tilaamani ovennupit. Niitä on siis kaksi kappaletta, mutta tällä kertaa ne saa toimittaa omaa tärkeää rooliaan kranssissa. Ehkä joskus ne ovat ovessa, mene ja tiedä. 





Hän löysi oman paikkansa verhotangon korkeuksista..




Suojelusenkeli lähti mukaani öitä vartioimaan Roomasta työreissulla ollessani.Vihreä on myös häivähdys vanhaa lempiväriä, joka vallitsi neiti näppärän edellisessä huoneessa.




Tämä Pentikin kaappi on toiminut vaatekaappina jo kohta kahdeksan vuoden ajan. Ompelin itse nuo verhot suojaksi, jottei ainainen kaaos ovien sisäpuolella näkyisi ihan kaikille huoneissa vierailijoille.




Tämän lyhdyn löysin jostain ulkotapahtumasta. Nyt se roikkuu katosta kirsikkapuu-huoneessa.
Oikealla puolen näkyy vielä keskeneräinen piipunhormi, jota raksa-aikana aloin rappaamaan. Siitä puuttuisi enää pintamaali. Hiljaa hyvä tulee...





Ja tietenkin myös tässä huoneessa on Renova-sarjaa.













 


Tämä ihana puuhevonen lähti mukaan ihan kuulkaas vain Halpa Hallista! Upea ja ennen kaikkea edullinen!







Elikkäs semmoisia asioita ja esineitä löytyy meidän ekaluokkalaisen huoneesta. Yleiskuvaa myöhemmin, kun neiti on saanut sen siivottua. Mutta nyt takaisin aurinkoon!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!