keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Siirtolapuutarha se on..

Nyt on siivousinto iskenyt meidänkin nurkkiin ja kaikki ylimääräinen lähtee jaloista! Avekkini on jo pitkään rutissut jostain kumman ylimääräisestä romusta, jota lojuu siellä sun täällä ja nyt olen myös itse alkanut kyllästymään siihen ainaiseen sotkuun. Kotona ollessani kun ei ole muuta tekemistä tirpusen nukkuessa ulkona, minä pengon kaappeja ja nurkkia ja teen inventaariota siitä mitä pidän ja mikä saa lähteä uusille huudeille! Ja osasta olenkin jo päässyt eroon. Mistä tuota tavaraa oikein riittää?! Olen myös tutkiskellut aivoituksiani sen suhteen, mitä haluan kotiini tai mikä ylipäätänsä on mukava koti. No, sinne suuntaan ollaan menossa nyt!

Kotona ei juurikaan mikään ole edistynyt, mitä nyt pari ikkunapielusta on valmistunut ja muutama koukku löytänyt paikkansa. Yhdestä hyllystä vielä puuttuu ja sitten sekin homma on done deal!
Tässä pari otosta siitä, miltä hyllymme näyttää :)
Tämä on siis vessamme hylly uudistuneena.
Tämä taasen on verannan naulakko.Ihanaa kerrankin saaha ripustaa takit muualle kuin valkoiselle puupenkille nakattuna myttyyn.
Yläkerrasta kuvia sitten myöhemmin kun ne ei olleet vielä valmiit kuvien ottopäivänä :)

Mutta palatakseni tuohon siirtolapuutarhaan. Olen jo pitkään haaveillut paremmasta astiasarjasta ja lisää kipinää sain tirpusen ristiäisissä, kun melkein kaikki astiani oli lainattuja. Meiltä on löytynyt vain eripari kuppeja ja kippoja ja muutama muumikin on saattanut mukaan eksyä.. Siispä jatkoin oikein innolla liikkeiden kiertoa vaunulenkeillämme ja kyllä, meidän uusi parempi astiasarja tulee olemaan Marimekon siirtolapuutarha. Olen itseasiassa jo pitkän aikaa miettinyt sitä, mutta ei kun aina ollut ajatus, että ehkä löydän muuta. Mutta ei ole vastaan tullut muuta.Saimme tuparilahjaksi kyseistä sarjaa olevan kulhon ja silloin jo mietin, että tää on kyllä niin kiva. Sen voi lisäksi liittää valkoiseen teemaan, jota meillä jo on kaiken muun lisäksi.
Siinä se on. Yksinkertainen, mutta silti aika näyttävä.

Mutta sellaista meidän keskiviikkopäivään. Taidan lähteä jatkamaan näiden parissa, joita keräsin mökiltä järven rannalta. Voiko maisemat enää puolukan poimintaan parantua, kun järvi liplattaa ihan vieressä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!