perjantai 3. lokakuuta 2014

Räsymattoni mun

Eilen vihdoin ja viimein sain ihanan räsymattosarjani kotiin kannettua. En olisi kyllä paremmin voinut sjoittaa mielestäni myymieni tavaroiden tuottoa. Eihän se kokonaan astioihin mennyt, mutta kerrankin oli niin sanottua ylimäräistä rahaa, jota en halunnut laittaa turhuuteen.Nyt vain pitää kutsua  vieraita, jotta voin ottaa sarjan käyttöön. Pari kulhoa puuttuu, sillä tuotannossa ongelmia, mutta varauslistalla ovat nekin, joten ehkä ne sieltä joskus saapuvat. Tai sitten haen ne toisesta liikkeestä.Mutta meillä ei ole enää eriparikuppeja ja kippoja!
Nurkkapielet ovat hyvin tyhjennetty nyt ylimääräisestä romusta. Pian pitäisi parin tyypin tulla hae jotain pikkusälää ja taas on tilaa. Ja nyt on käyty läpi vasta alakerran kaapit. Seuraavaksi on vuorossa vaatekaappimme, joka on kyllä sellainen sekamelska, ettei paremmasta väliä. Ja kun sen saan organisoitua, siirryn seuraavaksi kellarin laatikoille. Ja sitten on täysinventaario meidän kodissa saatu pätökseen. Ja kaikkien pitäisi olla tyytyväisiä.
 Tänään olemme lähdössä Kainuuseen päin viikonloppuvapaalle. Sitä ennen huitasin heti aamusta talon siistiksi. Lattia tuoksuu ihanasti tolulle ja koiran töhnät on luututtu pois. Mukava palata puhtaaseen kotiin. Eilen laitoin veirashuoneessa pyörineen paperitähden olohuoneen ikkunaan ja joku saattoi tuumailla, että taisi joulu tulla tänä vuonna entistäkin aikasemmin meidän tupaan.Ei se ole jouluvalo, se on SISUSTUSVALO. Mutta jos joku näkee sen joulutähtenä, niin mikä jottei, rakastan joulunalusaikaa, koska silloin saa oikein luvalla hömpöttää =D Kaikki käy! Kuva ei oikein onnistunut, koska ulkona paistaa aurinko todella kirkkaasti, niin pitänee ottaa sitten toinen kerta uusiksi. 
Tässä kuitenkin ihana räsymattosarjani, joka on jo nimensäkin puolesta kuin tehty meidän keittiöön:
 Tuossa ovat siis kaikki uudet kuppini huolella aseteltu ihanaan valkoiseen astiakaappiimme.
Ja tässä taas ovat lautaset. 
                 Olohuoneestamme on lähtenyt uuteen kotiin se vanha ovi.Siirsin siinä olleen kranssin television yläpuolella olevaan ikkunanpokaan.Siinä se saa möllöttä hetkisen, ellen keksi parempaa paikkaa. Kuvassa se näyttää hieman orvolta, kun valo ottaa kehnosti kuvanlaatua heikentäen, mutta oikeasti se näyttää tosi kivalle siinä.Itse pokakin tummeni, vaikka todellisuudessa onkin paljon vaaleampi.
 
 
Ei muuta kuin oikein paljon aurinkoa alkavalle viikonlopulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!