maanantai 1. syyskuuta 2014

Festivon juhlaa

Viikonloppu vaihtui arkeen ja ensimmäinen päivä tirpusen kanssa kahestaan kotona. Aloin siis siivoamaan ja laitoin neitin ulos nukkumaan ja unta onkin riittänyt :) Hyvä niin, yö menikin valvoessa. Viikonloppuna emme juurikaan tehneet mitään raksaan liittyvää, tai itseasiassa emme ollenkaan mitään. Liuhusimme vain ympäriinsä. Kävimme ihailemassa Koitelinkoskella ja paistoimme samalla makkaraa ja juhlistimme Amarillossa hellun synttäreitä ja kävin ensimmäistä kertaa vuoteen hölkkälenkillä ja ehdimmepä käydä merenrannassa nuuskimassa raikasta merituultakin. Kaikinpuolin onnistunut viikonloppu siis takana.
Hölkätessä tietty käytin ajan hyödykseni ja aloin pähkäilemään sitä yläkerran pikkuaulaa ja ajatus alkoikin muhimaan päässä ja kotiin palatessani laitoin myyntiin sen pienen valkoisen lipaston, joka on ahtaasti puskettu sinne nurkkaan. Noh, siinä kävi niin, että välittömästi kun piskuinen kaappi tuli nettiin, siitä tuli kasapäin kyselyjä ja moni olisi halunnut varata sen. Katsotaan kenen matkaan se sitten lopulta lähtee :)
Kävin myös hieman shoppailemassa ja mielestäni tein ihan uskomattoman löydön! Tirpusen ristiäisissä oli kahvipöydässämme lainassa tuttavan Iittalan Festivo-kynttilän jalkoja. Yksi minulla onkin ollut omasta takaa, mutta jotenkin ihastuin niihin ikihyväksi ryhmänä. En ole raskinut ostaa niitä lisää itselle, kun ovat niin tuhottoman kalliita, mutta nyt päätin, että yksi kerrallaan hakisin. Netissä oli hyvät alennukset jossain paikassa, mutta sitten eksyin Kodin ykköseen ja löytö! Ne olivat poistumassa kaupan valikoimasta ja hintaa jäi niin vähän, että sain kolme eri mittaista alle yhden keskipitkän hinnalla!Siis melkein ilmaiseksi myivät. Mietinkin, että siinäpä loistava joululahja idea! Oikeasti todella tyyris, liiankin, mutta  nyt aivan pilkkahintaan lähtee :) 
Tässä siis ikiomani Festivoni:
Ajattomat sanon minä:)
Nämä ihanat kukkaset pikku tirpunen sai eilen ystäviltä, jotka tupsahtivat kylään.
Ja neilikkani se kun vain jaksavat kukkia. Hieman ovat alkaneet lakastumaan, mutta pitää katsoa todella läheltä. 
Mutta näihin kukkaisiin tunnelmiin onkin hyvä lopettaa tältä erää ja lähteä tyhjentää lipastoa yläkertaan, jotta ei sitten tarvitse tyhjätä kun tulevat sitä hakemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!