sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Tikapuiden uusi elämä

Vihdoin ja viimein pääsin uudessa projektissani alkuun ja siihenhän se hetkeksi jäikin. Tänään olisi tarkoitus jatkaa, kun on tirpusellekin ylimääräinen silmäpari. Ulkona olisi ihan loistava keli maalata, mutta ehtiikö maali kuivaa iltaan mennessä vai säästänkö itseni vaivalta ja jatkan suosiolla kellarissa. Hmm...
Tästä kuiteskin lähdin liikkeelle..
Pelastin vanhat palotikkaat ja siitä minulle rälläköitiin tietyn mittainen pätkä. 
Seuraava vaihe olikin valkoinen spray-maali. Alapuoli onkin jo maalattu.
Lopputulos on nyt tällä hetkellä sitten tämä. Mietin, että jatkaisinko edelleen spray-maalilla vai pensselillä. Huomasin kuitenkin, että spray-maali alkoi hieman halkeilla, joten olisiko varmin vaihtoehto kuiteskin sisustusmaali...Hmm...En ole vielä päättänyt. Pitää katsoa ensin miltä tikkaat tällä hetkellä näyttävät. Voinhan aina hakea uuden pullon ja kokeilla ja maalata sitten päälle pensselillä, mutta onko tarpeeksi hempeää väriä, se onkin sitten toinen juttu :)
Katsotaan mihin valintaan päädyn...
Ja sitten hieman kellarin oven duunausta, koska yläkerran portaikko näyttää nyt tältä..
Tuossa oli ennen siis tuo ylemmän kuvan käpykranssi ja tilalle naualsin nämä. Sopivat siihen todella hyvin. Kierrätys kunniaan ;)

2 kommenttia:

  1. Mitkä on noi hienot valkoiset tuossa alimpana!? Tahtoooo!

    VastaaPoista
  2. Hei!Tiedätkö ostin ne Muhoksen antiikkikirppikseltä taannoin.Eivät ole antiikin kanssa missään tekemisissä,mutta olivat niin upeat,että pakko oli napata mukaan!Takana on ollut jotain lappuja mutta ne on revitty pois.Joten en yhtään tiedä mistä nuo on alunperin ostettu!Vain elämää sarjassa näkyy olevan seinällä samanlainen,joten oliskohan heidän webbi-sivuilla tuotetietoja,kun joskus olen itse jostain sarjasta bongannut jotain ja sit löytäny lavasteista luettelon heidän sivuiltaan:)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!