torstai 4. syyskuuta 2014

Voihan orkidea..

....kuinka osaatkaan olla niin kaunis yksinkertaisuudessasi? Olen jo pitkään ollut sitä mieltä, ettei minun kannata pitää oikeita kukkia sisällä. Ja varsinkaan sellaisia mihin tulee vaihtaa mullat joka vuosi. Syntymässäni taisin kadottaa sen viherpeukalon, mikä muilla on seurannut mukana vuosien saatossa. Viime yönä tuuli oli nakannut ihanat syyskukkani huiskin haiskin pitkin patiota. No, onneksi olivat suht kunnossa vielä aamulla kun niitä keräilin. Mutten myöskään paljon itke kadonneen viherpeukaloni perään, koska aina on olemassa netti ja sieltä saa kotiin kannettuna ihania silkkikukkia, jotka nykyään on todellakin aidon näköisiä. Totesin sen jälleen eilen. Tilasin maanantaina netistä kaksi orkideaa ja eilen keskiviikkona ne tupsahti ovelle asti kannettuna ja ihan ilman postikuluja! Todella esimerkillistä toimintaa tuolta liikkeeltä ja ennen kaikkea miten nopea toimitus!
Tässä on kuva uusista kukista, joita silloin tällöin voi ehkä suihkutella enimmät pölyt poistaakseen ;)
Ruukut ovat niissä tällä hetkellä ihan väärät, joten ne minun täytyy hommata uudet, mutta menee ensihädässä :) Kyllä, saatan kokeilla tuosta liikkeestä myös aitoa jouluista amaryllistä ja joulutähteä kuin myös silkkikukkana. Ei tarvitse kuin huiskia pölyt pois joka joulu ja kukka kukkii aina yhtä kauniina eikä haittaa allergikkoja! Ainakin kuvastossa, jonka lähettivät, ne näytti todella upeilta!

Mutta asiasta kolmanteen.Olen pitkään etsiskellyt isoon makkariin uusia yöpöytiä, sillä tällä hetkellä siellä ovat vanhat itulaatikot, jotka taannoin toimittivat sohvapöydän virkaa vanhassa olkkarissa edellisessä kodissamme, jonka möimme. Ajatuksena on löytää kaksi valkoista pinnatuolia. Olen seuraillut muutamien antiikkiliikkeiden webbi-sivuja kyseisen asian vuoksi ja sitten yht'äkkie yhteen liikkeeseen olikin tullut kaksi valkoista tuolia ja vielä Tapio Iin suunnittelemat. Ajoin tänään sinne niitä hakemaan, kun hänen suunnittelemaksi tuoliksi hinta ei ollut päätä huimaava. Edullinen ellen sanoisi. Kyseisiä tuoleja on paljon myynnissä, mutta ne ovat suurimmaksi osaksi Askon tuoleja. Olin jo aikeissa napata ne autoni peräkonttiin, mutta katseeni osui pohjassa olevaan askon tarraan. Kysyin myyjältä, että onko näitä myyty askon tarroilla? Hieman hämmästyneenä myyjä sanoi, että oho. No kai niitä sitten on, onneksi tarrat ovat säilyneet. No, enpä viittiny maksaa askon tuolista sitä hintaa, jos ei olekaan Tapion suunnittelema tuoli. Pitänee ottaa selvää. Ehkä myyjäkään ei sitten ollut varma mikä tuoli se on. Ajattelin, että desing-tuolilla olisi ollut hyvä jälleen myyntiarvo jos joskus olisin halunnut luopua niistä, mutta enpä ottanut riskiä tällä kertaa. Ja toisekseen, ne olivat aikojen saatossa kellertyneet, joten valkoiseksi niitä ei olisi voinut kyllä sanoa. Eipä jäänyt harmita ne sitten loppupeleissä ollenkaan.
Sen sijaan mukaani lähti kaksi tämmöistä:
Eivät todellakaan ole vanhoja vaan ihan varmaan jostain halppisketjusta hankitut,mutta todella sievät ja meidän tyyliin passelit. Aion kiinnittää ne portaikon puuseinään käpykranssini tilalle, kunhan vain löydän vasarani jostain. Jostain kumman syystä kevyt naisten vasara on aina hukassa. Kuka vie meidän tavaroita?
No niin, nyt lähen sitten spray-maalin kanssa ulos ja katson mitä saan sillä aikaiseksi..Ensi kertaan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!