torstai 28. elokuuta 2014

Räväkän keltaisesta vaahtokarkin vaaleapunaiseen

Nyt on vihdoin patiomme siinä uskossa, etten ala itse puuhastelemaan sen kummempaa kuin että lyhtyjä odotellessa pimeneviin iltoihin. Vihdoin ja viimein sain raivattua ylimääräiset romut sieltä pois ja piiloon. Ja ennen kaikkea ne kuolleet ja mutaiset kesäkukat kompostiin, toisin sanoen aidan viereen maatumaan siihen asti, että saamme nurmikon. Tilalle hain sitten ne kauniit keltaiset syyskukat. Ja jopas antoi väriä! Pation kaiteet on maalattu kertaalleen, en tiedä onko toinen kerros tulossa nyt vai tulevaisuudessa, muttaa jo valkoinen pohjamaali osoittaa, että väri on oikein passeli siihen. Näissä kuvissa sitä ei vielä ole.
Omenapuut ovat antaneet jo sankko tolokulla satoa ja juurikin aamulla vein pussillisen omenoita ihanalle työkaverilleni yllärinä töihin. Tosin hän oli aikaisemmin kysynyt, että  jos tulee ylimääräisiä, niin hän voi tula keräilemään. Joo, tuli muutama ylimääräinen ;) 
Itse en ole sen kummemmin edennyt omissa puuhissani, sillä tirpusen ristiäiset vei yllättävän paljon aikaa, mutta nyt nekin juhlat on juhlittu ja saa huokaista, että onnellisesti ohitse! Ihanat juhlat oli ja pikku neiti jaksoi oikein mallikkaasti. Neilikat kukkii edelleen hänen kukka-asetelmissaan kauniisti. Taisi tulla uusi suokkari kukka meidän kotiin siitä!
Kellari on saanut lisää laattaa lattiaan ja pian voinkin laittaa kuvapäivitystä valmiista lattiasta! En olisi uskonut sen päivän koittavan tämän vuoden nimiin!
Tässä pari otosta ristiäisistä ja sitten vähän sieltä sun täältä...
Tämän ihanan vauvan orkidealla teki työkaverini tirpusen ristiäiskakun päälle.
Tämän kukka-asetelman tilasin kahvipöytäämme.En halunnut yhtään vihreää ja tällä kertaa en halunnut myöskään yhtään valkoista. Vein oman astian sinne ja sanoin, että tähän haluan sen tehtävän ja hieman tuli pitkä katse ämpäristäni. En kuitenkaan piitannut siitä vaan totesin, että se sopii meidän tyyliin ja olin oikeassa. Kukkakorini onnistui mainiosti vaikkakin tuli pienen ristiäispöytään :)
Myös vaahtokarkit koristivat kahvipöytäämme. Halusin, että vaalenapunaista saa olla roppakaupalla ja sitä ei tosiaankaan ollut yhtään liikaa!Onneksi ostin tuon vanhan Riihimäen lasipurkin kauan sitten, sillä se on palvellut minua niin monessa eri asiassa. Milloin siinä on kukkia ulkoa, milloin sisustusvaloja ja vaahtokarkitkin siihen passaa oikein näppärästi. Blombergin suukotkin siitä maistuvat todella hyvälle.
Tässä on varastosta löytämäni virkattu sängynpeitto. Ostin sen taannoin krpparilta ja en ole oikein keksinyt sille paikkaa, mihin sen laittaisin. Siispä hoksin, että josko laittaisin sen ristiäisiin olohuoneen sohvalle, kun kakkos sohvanpäällys oli hieman nuhjuinen. Se passasi siihen kuin nyrkki hanskaan!
Tässä virkkaukset hieman lähempää. Kunpa omakin virkkuukoukku taipuisi moiseen...
Tässä on sitten patiomme alatasanne. Ummistakaa silmänne tuolta sotkulta ympärillä. Niin minäkin olen tehnyt;)Lähinnä siinä on uutta tuo hirsinen penkki ja valmiit portaat.
Tässä taas ylätasanne siivottuna..
Ja nämä ihanat väriläiskät löysin muutamalla eurolla kodin ykkösestä. oli saapunut joku erä ja minähän heti haukkana kannoin niitä kotiin ;) Ovat komeasti kokoa L.
Ja näihin tunnelmiin on hyvä lopetella tältä erää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!