perjantai 1. marraskuuta 2013

Tapettimaniaa...

...löytyy meiltä juurikin tänä viikonloppuna. Kävin hakemassa ISON muovipussillisen tapettikirjoja, joista pitäs valita jotain. Jotain on jo ehkä valittu, mutta onko se sittenkään se meidän juttu. Mutta jollakin tapaa se kutkuttaa minussa. Raksalla olen saanut puhdistettua jo neljä ovea. Ei siis ole kuin puolet enää jälellä ;) Huomenna olis tarkoitus kuskata Kainuuseen isälle puhdistetut ovet, jotta hän voi alkaa tehä niihin karmit. Samalla lähtee mukaan muutama ikkuna pokineen, jos kyytiin vain mahtuu. Mummulla/isomummulla on huikeat 80-vuotis syntymäpäiväkekkerit, jonne olemme menossa kakun syöntiin. Löydettiinkin neiti Veen kanssa aivan ihana kimppu päivänsankarille.

Raksahelluni on edistynyt kovasti kellarin reunojen parissa. En tiedä yhtään onko tänään tullut kokonaan valmista, sillä itse skippasin perjantai-illan raksahommat ja tulin kotiin tiskaamaan. Neiti Vee tekee kovasti eskari-kirjaansa, sillä tänään oli hänen viimeinen päivä vanhassa tarhassa ja maanantaina aloitammekin jo uuden kodin lähellä olevassa tarhassa. Oli siis haikea päivä pikku neidillä. Monta ystävää jäi sen oven taakse. Ehkä tapaavat vapaa-ajalla...

Länsisiiven katto on saanut jo laudat pintaansa ja komea parru tuli koristamaan uuden ja vanhan väliä. En vain ole saanut kuvaa tästä, sillä kamera ei ollut mukana eilen kun raksalla työhelin. Mutta ainakin sieltä osin tupaa ei sähköjohdot enää roiku sotkuna siellä sun täällä. Joten hyvältä näyttää siellä päässä taloa. Pääsen siis maalaamaan sinne kohta, kun ovet ovat valmiina. Huikeaa.

Mutta näihin kuviin on hyvä lopettaa perjantai-ilta ja alkaa pakkaamaan viikonlopun reissua varten :)


Tässä rakkaan mummun synttärikukat. Neiti Veen valitsemat...Ehkä hänellä on floristin silmää sittenkin;)
 

Ja näitä saan alkaa kahlaamaan läpi viikonlopun iloksi ja sormet kovasti jo syyhyääkin!


Tässä on avaruuslintu-tapetti, jonka tättärä olis halunnut huoneeseen, mutta totesimme, että hän jo sen verta iso, ettei lintukuosi välttis houkuttele enää parin vuoden päästä, joten tilasimme siitä näytepalan ja rakennamme huoneen seinälle kivan taulun. Tämä oli hänen oma ideansa. Taitaa olla myös sisustajan vikaa hänessä ;)
 

Ja tässä on iki-ihana kirsikkapuu, josta olen tykännyt jo pitkän aikaa ja haluaisin tätä laittaa jonnekin seinälle, en vain tiedä vielä minne. Neiti Veen huone olis yks vaihtoehto, mutta meillä käy toisinaan ehtiviä pikkuvieraita, joilla on tapana käyttää värikyniä muuhun kuin paperiin ja jos tämä olis leikkihuoneessa, niin aikuinen ei aina ole vahtimassa ja näin ollen kirsikkapuu saattaisi saada ylimääräisiä kuvioita... Tapetti oli muistaakseni 70-luvulta, elle ihan väärin muista, mutta niin tavattoman kaunis ja muistuttaa hieman ennen vanhaan käytettyä paksua tapettia, aivan kuin pahvia, mutta ihan normi tapetti. Myös juhannusruusu on tosi kova vaihtoehto, mutta hmm...saapa nähä mitä muuta löydän viikonlopun edetessä. Siitä lisää myöhemmin....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!