tiistai 21. lokakuuta 2014

Tupasen tekstiilit

Syyslomaviikkoa vietellään ihan vain kotosalla. Tässä kotona olemisessa on se huono puoli tai voihan se olla hyväkin, miltä kantilta sen haluaa ottaa ja kenen näkökulmasta.Mutta tarkoitan, että kaikki epäkohdat näkyvät omiin silmiin jokseenkin selvästi ja koko aika. Toinen osapuoli nyt ei kiinnitä niihin mitään huomiota,joten se on ehkä vain omassa päässä,mutta kovasti olen suunnitellut suuntaa tupasellemme,mihin sitä vien.Tällä hetkellä myös keittiöömme on hiipinyt musta vaivihkaa pieninä annoksina ja kyllähän se antaa särmää. Mutta yhtään enempää en sitä sinne halua, sillä tykkään valkoisesta olemuksesta noin muuten.  Tässä pari fiilistelyotosta todistusaineistona, että myös jotain vanhaa sieltä löytyy..
Suuri osa tutuistamme on sitä mieltä, etteivät nuo lasipurkit ole koskaan käytössä, jotta pelkkää rekvisiittaa, mutta voin rehellisesti myöntää, että ne täytetään aina sitä tehen, kun purkin pohja pilkottaa. Meidän kuivamuonat ovat siis kauniisti esillä lasipurkeissa. Nuo säpillä olevat purkit ovat ikeasta, mutta niiden vieressä olevat loput lasipurkeista ovat Iittalan ja Wiialan purnukoita. Tykkään niistä mahottoman paljon.

Tässä taas on riihimäen lasipurkit kynttilälyhtyinä ja huomatkaa, eka mustavalkoinen purnukka on myös eksynyt joukkoon.Nuo rivalliset astiat ovat paksua lasia ja ostettu Kiimingistä.Ikea myy samoja muovisena, mutta eivät pärjää noille lasisille ollenkaan.
Nämä ihanat Aarikan peltipurkit siirsin mikron päälle ja ovat paljon kivemmat näköiset tiilimuuria vasten kuin Smegin kaappimme päällä.

Näitä ihania orkideoja olisin hakenut sunnuntaina Ica Maxista Haaparannassa käydessämme, mutta emme ehtineet sinne asti, kun pikku neiti päätti sanoa viimeisen sanan. Ikeasta muutes löysimme juurikin sen ihanan tv-tason, jonka valmistuksen luulimme loppuneen, mutta onneksi huhu ei pitänytkään paikkaansa ja nyt meillä on mukavan pelkistetty uusi tv-taso. Siitä ja parista muusta ostoksesta kuvia seuraavalla kerralla.

 Ja tässä ovat uudet tekstiilimme keittiöön. Patakintas on Marimekon ja sopii hyvin uuteen räsymattoastiastooni. Keittiöpyyhkeet ovat Annon sarjaa. Nuo raidalliset jää keittiöön ja kuviolliset menevät mustavalkoiseen kodinhoitohuoneeseen, joka ei ole edistynyt yhtään sitten viime puheen.

Kellarissa on tapahtunut hieman edistystä ja kolme kaappia on pystyssä, mutta se onkin kokonaan toinen juttu. Kaappien mitat olivat kokonaan väärät ja käytännössä mieheni joutui tekemään ne ikään kuin uudestaan, jotta ne saatiin passaamaan kellariin ja sen vuoksi niiden kokoamiseen on mennyt ilta jos toinenkin eivätkä ne ole vieläkään valmiit. Sitä odotellessa. 
Mutta ei muuta kuin seuraavaan kertaan, ehkä silloin vilautan uutta tv-tasoamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!