maanantai 13. lokakuuta 2014

Uudet yöpöydät

Meillä on nyt sitten vihdoin ja viimein yöpöydät, joihin olemme molemmat tyytyväisiä. Tai ainakin minulle tuumattiin, että ompa hienot. Ne ei näytä yhtään raskailta, vaan ovat jokseenkin sirot ja mikä parasta, päällykannen saa irti tarjottimeksi. Jos sitä vaikka joskus vielä saa aamiaisen vuoteeseen kannettuna ;) Sekin ihme on nähty pari kertaa. Väri on tietenkin valkoinen. Niitä sai myös mustana,mutta makuuhuoneeseemme asti ei taida musta saada jalansijaa. Toisin kuin olohuoneemme ja keittiö. Hieman on valkoinen saanut väistyä ja tehdä sijaa mustalle.Mutta onneksi ne ovat vain tekstiilejä, joita voi vaihtaa jos alkaa liikaa ahistamaan ja mieli tummumaan, valkoinen on hyvin nopeaa takaisin päävärimme.
Mutta tässä ovat ihanat yöpöytämme:

Tämä on mieheni puolelta. Kivet olen kuskannut Roomasta ollessani siellä koulutusreissulla. Löysin ne siivotessani vaatehuonetta. 
Ja tässä omalta puoleltani. Tässä pöytä siis myös kokonaisuudessaan.
Ja sitten löysin myös ihanan kelloni, johon pitäisi vain saada patterit paikoilleen..
Ja tätä tyyliä meillä on myös olohuoneessa, mutta valkoisena..
Kellon muoto on jotenkin niin suloinen ja ajaton. Siirsin myös tupla kuplamme olohuoneen kaapin päälle Pitkään se etsi paikkaansa kotonamme, mutta toistaiseksi saa nyt töröttää tuolla korkeuksissa. 
Ja sitten löysin myös tämän ihanan vaatehuoneesta. Koristelin sillä eteisen putkistoa, jotka hiipivät vaivihkaa kohti yläkertaa. Ehkä ihmisten huomio ei enää kiinnity itse putkiin, vaan tähän. No ei ehkä, mutta aina saa toivoa.
Pakko oli vielä napata kertaalleen kuva kellarin ovesta, joka on viikonlopun aikana herättänyt kovasti mielenkiintoa. Kuten jo aiemmin mainitsin, olen tehnyt kovasti inventaariota tuvassamme ja myynyt kaikkea ylimäärästä sälää pois nurkista ja ennen kaikkea kaapin kätköistä. Ja edelleen kaikki menee, mistä olen aikonut luopua. Uusi investointi kohde saamallani tuotolla on jo mielessä,siitä sitten kun aika on. Mutta takaisin asiaan. Tämä ovi on herättänyt melkoista mielenkiintoa ihmisissä. Kuulemma hyvin epätavallinen ratkaisu mutta kertakaikkisen upea. Siitä on juttua riittänyt ja moni saanutkin omaan kotiin sisustusideaa. Ihanaa, kun jokin oma sisustusratkaisu puhuttelee niin, että joku kopioi sen itselleen. Ainakin jossain on onnistunut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!