keskiviikko 8. lokakuuta 2014

RAR-keinutuolini

...on vihdoin täällä! Charles Eames on kehittänyt tämän valloittavan RAR-keinun, jonka tilasin jo juhannuksena, mutta joka monen tuskaisen sähköpostin jälkeen sitten vihdoin meille postissa saapui Lontoosta. 16 viikkoa ja risat kesti saapuminen ja epätoivoni alkoi olla jo käsinkosketeltavissa loppu ajasta. Mutta sieltähän se sitten tuli ja hupsalaa, Lontoon uustuotanto tarkoittanee meillä Suomessa ihan pelkkää kopiota. Veikkaisin ettei ihan vedä vertoja sille aidolle 600 euron tuolille, mutta satasen tuoliksi yllättävän hyvä kopio.En siis palauta tuolia. Tykkään kiikkusestani kovasti. Ja ennen kaikkea toimiva pikku neidin nukutusoperaatiossa iltaisin.
Tässäpä ihana kiikkusemme sitten onkin:
Tulen ollessa takassa, keinu pitänee siirtää pois alta, kun viime kerralla keinu oli harmaa, kun luukkua avatessa sieltä oli vissiin tuprahtanut savua ja tarttunut suoraan keinuun. Mutta onneksi lähtee luutulla. Ei siis vahinkoa päässyt käymään.
Ja siinä hieman lähempää. Saa tulla testaa ;)
Ja eilen sain vihdoin aloitettua ja samalla myös lopetettua vaatehuoneen siivouksen. Oi voi sitä tavaran paljoutta. Siispä päätin heti, että koska en edes muistanut joidenkin tavaroiden olemassaoloa, niin sitä en tarvitse myöskään jatkossa ja ei muuta kuin nettiin myyntiin ja aamuun mennessä tavarat oli melkein kaikki mennyt. Samalla siivotessa löysin puuhelmikorujani laatikon pohjilta ja lisäsin ne kaikki nyt yhteen paikkaan, riihimäen lasipurkkiin. Olin jo aikasemmin aloittanut sen täyttämisen, mutta loppuja helmiä ei meinannut löytyä mistään ja siellähän ne sitten oli. Hujan hajan vaatehuoneessa. Tulipas vaan lisää tilaa tuosta vaan siihenkin soppeen ja nyt sinne mahtuu jo menemään sisälle. Kun nyt vain saisin ne kellarin kaapit, niin tulisi vieläkin enemmän tilaa.Niin pitkälle ollaan sen asian suhteen edetty, että ruuvit on saatu kaupasta.
Ja tässä vihdoin se pieni ihana lumihiutaleeni, josta mainihin antiikkimessujen jälkipuinnissa:
Siinä se on, viiden euron rintakoruni. Jonkun mummon jäämistöstä. Ihanaa bling blingiä pikkujouluaikaan!
Mutta semmoista meidän arkeen. Lähden nyt molempien pikku neitien kanssa osta juuri tienaamillani rahoilla uudet yöpöydät isoon makkariin. Niistä saattekin kuvia seuraavalla kerralla!
Aurinkoa jokaisen päivään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!