torstai 2. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, vanhat kujeet..

Vuosi vaihtui meillä täällä Oulussa räntäsateessa. Tinat oli ostettu ja tänä vuonna oli kauhakin tallessa,mutta tinat unohtui kokonaan valaa. Joteski se vain siinää tohinassa jäi. Tähtisädetikut paloi ja raketteja seurattiin. Ruokakin oli hyvää ja lautapelejä pelattiin aamun tunneille asti, mutta tinat ei kerro tämän vuoden salaisuuksia. Noh, onpahan ensi vuodelle valmiina!

Raksalla sama meininki. Jokseenkin valkoisen pölyn vallassa koko tupanen. Mutta edetty on. Sitten on aikaa putsailla. Tänään kävin neiti Veen kanssa vertaile kodinkoneiden hintoja ja vau mitä hintaeroja. Mutta saa nähdä ostammeko sittenkin Ikeasta. Siellä ne oli puolet halvempia ja  viiden vuoden takuulla. Matalat hinnat johtunee siitä, että ne on itse koottava. Tai ainakin niin netti väittää. Saa nähä, menen huomenna tarkista tilanteen paikan päälle. Mutta siellä on samanlainen uuni, kuin tuleva mikromme ja voi mikä söpöliini <3 Mutta odotellaan loputkin tarjoukset ja kattellaan tilanne uusiksi. Uuni saattaa kyllä muuttaa meille ;)

Kävin myös uudelleen ihastele tapetteja ja niinhän siinä kävi, että jo valitsemani juhannusruusu menee kokonaan uusiksi. Sain viimein sen näytepalan ja mitä oli tapahtunut?! Kaikkihan tuntevat juhannusruusun valkoisella kukalla? Mutta noup, tämä kuosi ei ole enää valkoisella kukalla, vaan HARMAALLA?! WHAT?!! Olin ihan pöyristynyt. Siis se oli ihan kamala. Suorastaan likaisen näköinen. Tupakan savun tummentuma. Ja nyt vierashuoneen kukkaisromanttinen tunnelma on tyystin kadoksissa. Mikä tilalle? Ei mitään hajua. Minulla on uusia kansioita mukana, mutta enpä tiedä. Kaipaan sinne sitä jotain ja juhannusruusuissa oli paljonkin sitä jotain. Mutta kirsikkapuuni on kuulemma pysynyt samana. Pieni epäilys sitäkin kohtaan =0 Jollain tapaa ruutu on alkanut kiehtomaan minua, mutta siltikin kaipaan ruusujani. Tästä tulee vielä pitkä taival valmiiseen...

Mutta tässä taas muutama tilanne kuva villastamme...





Olouonekin on nyt saanut pohjamaalia pintaan. Näyttää paljon avarammalta ja valoisammalta. Silti tasoitusta vielä jäljellä..




Tässä on uusittu länsisiiven seinä versus aikasemmin levytetty seinä. Ongelmahan oli, että uusi osa oli eri tasalla ja seinä jouduttiin rakenna sisältä käsin uusiksi. Mutta jeps, hyvältä näyttää sekin.




Tässä taas on pala hirsiseinäämme. Keltainen tunkee maalista läpi, otexia siis sinnekin. Ihan samanlaista jokaisesta hirrestä ei saakaan, kun ovat olleet jo valmiiksi kaikki tilkkutäkin lailla erivärisiä, mutta sehän se juju varmaan onkin :) Mutta tuo keltainen saa muuttaa olkkaristamme pois ;) Mutta kun se on kokonaan valmis, näyttää se mahtavalta. Se on oikea helmi pönttöuunimme takana! Ja kohtahan sekin ihanuus tulla tupsahtaa olohuoneeseemme!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!