sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Muutoksen tuulet kellarissa

Meidän kellarissa puhaltaa nyt oikein olan takaa muutoksen tuulet. Aiemmasta suunnitelmasta poiketen, myös se osa tuvastamme saa kokea muodonmuutoksen ennakoitua aikasemmin. Sähkömiehet käyvät korjailemessa jälkiään myöhemmin ja ehkä sekin murhe on pian takanapäin. Lisää lautaa haettiin eilen ja listat odottaa läjässä maalausta. Harmiksemme flunssa-aalto iski residenssiimme ja pakollinen vapaapäivä taisi tulla ihan tarpeeseen. Vuokrakaksio on irtisanottu ja muuttolaatikoita pitäisi siis hakea lisää. Jo aikaisemmin kesällä ostamani vanhat lakanat odottavat vaatehuoneessa ompelukonetta ja muitakin verhoja pitäisi alkaa suunnittelemaan. Siispä netissä taitaa kulua tunti tai kaksi tänään. Niin paljon tekemistä ja niin vähän aikaa. Jännä miten sitä on muka siirtänyt tätäkin ja et eihän sinne vielä ole kiire, mutta helmikuu onkin yllättävän nopeaa ovella =0

Kellarin katto on  reippaasti yli puolen välin laudoitettu ja kellarin portaikkokin on saanut lautaa pintaan. Myös kellarin studio-nurkkaus on saanut jo maalia pintaan. Muutos on huikea. Pian alkaa myös kylppärin laatoitus. Maalämpö on lähtenyt hyvin käyntiin, tuvassa on suorastaan helle. Myös ihana Smegin jääkaappimme saapui todella nopealla toimituksella perjantaina. Emme tosin aukaisseet laatikkoa vielä, sillä se on nyt niin hyvin suojassa kolhuilta. Toivottavasti sisällä on juurikin se, mitä toivomme ;) Myös upotettava liesituuletin on hankittu ja enää puuttuu vain keittiöstä se tärkein, tiskikone sekä hella, uuni ja mikro. Olemme tehneet aikas hyviä löytöjä kodinkoneiden suhteen, joten budjetissa ollaan. Keittiökaapitkin valmistuvat hyvää vauhtia, joten pian keittiömmekin siis kokee muodonmuutosta kerrakseen;)

Tässä kuiteskin pari kuvaa etenemisestä..


Tässä on pääveskimme jo valmiiksi laudoitettuna. Kattokin on saanut laudat pintaan. Joten lattiaa vaille valmis. Tietty vaatii hiema maalia, mutta muutoin sisustusta vaille valmis. Pönttökin vissiin olisi hyvä olla.





Siinä lepää kaikki listamme ja kuten kuvasta näkee, on meille asennettu myös kaikki patteritkin paikoilleen. Nuo putket, jotka hiipivät pitkin seiniämme, ovat niin kauhean rumia, mutta jos ummistan toisen silmän, katoavatko ne?




Siihen taas muotoutuu kellarin veski. Katto on nyttemmin jo paikoillaan tuolla suoralla.




Tässä taas on kellarin portaikkomme laudoitettuna. Enää vähäsen ja sekin on maalia vaille valmis. Portaat tietty tulee uudet, mutta vielä mennään vanhoilla. 




Hieman huonossa valossa kuvattuna kellarin pohjamaalattuja seiniä. Muutos on todella hurja. Kolojen paikkailut tehdään hieman myöhemmin. Ja loputkin ummetuksen hajusta lähtee!

Mutta sellaista meille. Ensi kerralla on varmaan edetty paljon pidemmälle tämän maalauksen suhteen, mutta siitä lisää sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!