lauantai 18. tammikuuta 2014

Voisiko se joskus mennä niin, että palautetta ei tarvitsisi antaa?

Viikonloppu ja neiti Veen synttärihulinaa. Tänään juhlistimme neidin 7-vee synttäreitä. Pidimme ne siis siellä upouudessa kiipeilykeskuksessa. Uusissa valjaissa ja ekoissa omissa uusissa tossuissa oli hurjan hauskaa kiipeillä. 11 tyttöä sai aikaan semmoista vipinää, että kummitädillä, joka on ehkä ihan paras kiipeilyope, riitti touhua ;) Oli kuulemma kaikkien mielestä ihan parhaimmat synttärit ikinä! Ihan loistava aamupäivä. Vaikka koko kööriä jännitti ihan hirveän paljon, oli lopputulos parhaat synttärit ikinä, joten se meni kyllä ihan nappiin :) 

Tuvallamme taas, huoks. Mistä sitä alkaisikaan? Viikkoon en ole siellä ollut ja sitten kun sinne nokkani näytän, niin olisin voinut kyllä olla näyttämättäkin :/ Saimme loppuviikosta pistorasiat ja valonkatkaisijat ja niin pois päin. Joteskin minusta tuntuu, että sähkömies ei puhu samaa kieltä meidän kanssa. Meidän ajatukset eivät vain kohtaa. Olen kuvasta pitäen näyttänyt, mitä haluan ja minne ja miten minne. Sen sijaan saan vain YHDEN sellaisen, joka osui nappiin.  Kaikki muut oli asennettu kauheiksi pateiksi pinnalle. Ja kuvassa se on selvästi puolet ohuempi eli ei siinä pinnalla. Ja sen lisäksi kun mikään ei riitä, niin olohuoneessa oli kaikkea muuta kuin renovan valonhimmennin. Siellä oli joku hirveä neliön muotoinen kauhistus. Olin saada sellaisen sätkyn, että oksat pois. Miten on mahollista? Itku ei taaskaan ole kaukana. Huoks. Miksi ne ei voi kerrankin onnistua? Taidan ensi kerralla mennä kädestä pitäen näytä. Ja se ei ees ole vitsi.

Muutoin emme ole juurikaan edenneet raksalla. Tai oikeastaan olemme. Vaatehuoneen päätyseinä, joka puuttui, on valmis. Keittiön hellan takainen lautaseinä on valmis. Kaikki pinnat on maalattu. Yläkerran aulan katto on tasoitettu ja maalattu. Mut nyt en ole ihan varma onko siinä jo pintamaali valmis. Kellarin kattoa ei ollut tarkoitus alkaa laudoittaa vielä pitkään aikaan, mutta sähkömiehet käskivät tehdä sen, jotta spotteja voidaan sinnekin alkaa asentaa. Ei siis ole vielä missään muuallakaan, mutta kohta on. Ja minä hartaasti toivon, ettei niissä tule mitään ongelmia. Veskin ovi on paikoillaan, mutta ei alettu maalaa. Tässä tämän hetkistä tilannekuvaa tuvalta...





Tässä on verannan seinät lopullisessa maalissaan. Niistä tuli siis puhtaan valkoiset, jotta valoa tuntuisi olevan joka puolella!




Tässä on Renovan valonkatkaisimet, mutta niin metsään asennettuna, että en viitsi edes sivuprofiilista näyttää. Olispa jo maanantai ja ihmiset töissä, niin tietäisin kenelle soittaa..




Tässä on veskin ovi paikoillaan. Joskin ilman maalia.




Tämä taas on tupamme sydän, keittiö. Tänne en halunnut vaakalautaa, vaan pystyyn. Siihenkin on syynsä, näytän sen myöhemmin, kun on valmis. Tästäkin puuttuu maali pinnasta.




Tämä on keskeneräinen tekninen tilamme. Maalit todellakin puuttuu seinistä ;)




Tähän tulee joskus kodinhoitohuone. Täällä ei siis ole tapahtunut pitkiin mitään, mutta sen huomaakin =D




Neiti synttärisankarin huone. Vain listat enää puuttuu ja lattian hiominen/maalaaminen. Tämä huone taitaakin olla ainoa, jossa ei sitä kauheaa muovimattoa ole laitettu. Niin ja ne tapetit, joiden piti tulla jo viikko sitten, mutta missään ei näy tapettia. Hmm....




Ja tässä on vaatehuoneen päätyseinä, jota ei aikaisemmin ole ollut. Nyt siis paikoillaan.




Tämä on kellarin lautakattoa. Sitä tulee todella pitkästi :)




Tämän kaapin ostin talon edelliseltä omistajalta. Olen sen hionut ja seuraavaksi se odottaa maalia ja uusia vetimiä. Siitä tulee verannan vaatekaappi. 

Mutta näin meillä. Sellaista pientä fiilaamista. Tosin se kylppäri tietty, mutta muutoin ollaan jotakuinkin voiton puolella :) Helmikuussa olisi tarkoitus muuttaa, että sitä ootellessa. Banaanilaatikoita on ilmestynyt vuokrakämpän joka nurkkaan, mutta olemme oppineet hyvin väistelemään niitä =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!