lauantai 4. tammikuuta 2014

Kevään ensi kukkanen!

Vaikka aurinkoa ei olekaan näkyvissä, niin silti tuntuu, että kevättä päin mennään. Ostin tänään ainoat oikeat kukkaset, tulppaanikausi siis virallisesti avattu! Tulppaanit tarkoittavat myös neiti Veen lähestyviä synttärikemuja. Tänä vuonna juhlistamme niitä kavereiden kesken kiipeilykeskuksessa, joten säpinää tiedossa! Mummu ja ukki kutsutaan sitten uuteen kotiin. Kyllä, kohta alan miettimää laatikoiden pakkaamista ;) Raksahellu on ollut erityisen ahkera ja alakerrassa on jo melkein kaikkialla pohjamaalit seinässä ja pian saahaan lopullista pintaa näkyville. Minun pitäisi juosta hankkimaan listat, mutta saha hankalasti sulettuna joulun kunniaksi ja aukeaa vasta ensi viikolla. Höh, taas pitää alkaa mieti työvuorot uusiksi. 

Keittiön allas-suunnitelma meni uusiksi. Kävin eilen ystävän kanssa ikeassa tutkiskelemassa tilannetta ja tulin siihen tulokseen, että jos se näytekappale oli noinkin monta kolhua saanut, niin entä sitten, kun sitä alkaa oikeasti käytä astioiden pesussa? Siispä palaamme vanhaan hyväksi todettuun. Mutta uunisuunnitelmat senkuin vain vahvistuvat. Joku sanoi taannoin, että uuni jota ajattelemme on liian kermainen heidän makuun, meidän makuun istuu kuin nyrkki hanskaan ;)

Tähän postaukseen en laita välikuvia tuvasta. Sen sijaan liitän palan kevättä...





Tulppaanit <3





Ruotsin reissulta tarttui mukaan uusi orkidea. Kuten jo aikaisemmin olen maininnut, ostan aina feikkikukan, jos se on kuin oikea ja tätä en vain  voinut heittää sinne. Meillä saattaa olla muutama orkidea, mutta uudessa kodissa on monta huonetta. Sinne mahtuu :)


Tällä kertaa mukaan lähti myös tutusta antiikkiliikkeestä tämä kaunis esine. Ellen ihan väärässä ole, tämä saattaa olla, tai ainakin on hyvin hyvin lähellä sitä ikivanhaa soppakulhoa, jonka ostin viime syksynä sieltä. Silmä valehtelee loput :)





Ja tässä se on! Tähän me päädyimme, itseasiassa laitoin helluni valitsemaan vaihtoehdoista, joita olin hänelle esittänyt. Ja tämä oli yksi niistä. Tämä kyseinen tapetti korvasi juhannusruusuni. Siinä on vierashuoneemme päätyseinä. Kuva hieman valehtelee, mutta se on aivan ihana, mattapinta. Ei piiruakaan kiiltoa. Juuri sitä mitä etsimme :) Taka-alla näkyy kulma kirsikkapuuta, joka tulee pikku neidin huoneeseen.. Huh, yksi valinta tehty ja yhtään ei kaduta. Ne ovat juurikin meidän näköiset. Nyt vain mietin, että laitanko kolmen muun seinän puhtaan valkoiseksi vai astetta verran vaaleamman harmaaksi. Luulen, että vaalea harmaa on tällä hetkellä se juttu.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!