maanantai 22. joulukuuta 2014

Ikean löytöjä

Ikean reissu on tehty ja takanapäin. Kaikki sain, mitä menin hakemaan. Ja todellakin, siellä oli ALE ja se myös näkyi kassalla. Hirveä kasa tavaraa ja summa oli sen verta vähän, että piti huonolla ruotsilla kysyä kassaneidiltä, että paljonko?! Mutta kerrankin näin päin. Kunpa pian saisi laittaa ne kellariin esille, mutta työt vielä kesken siellä punkkerissa, joten sisustaminen saa hetken odottaa. Ostin kellariin hyllyn kannattimia, laatikoita, muovisia koreja,hyllyjä  jne, mutta siitä sitten tuonnempana.
Ostin myös sen syöttötuolin, mitä lähdettiin pääosin hakemaankin. Ja mikä tuuri, heillä oli enää vain ja ainoastaan yksi kappale valkoisena, jonka minä sain! Ei koskaan näin tapahdu minulle,mutta kerta se on ensimmäinenkin. Olen enemmän kuin tyytyväinen syöttikseen ja pikku neitikin on sen testannut, tosin vielä ei ihan voida ottaa käyttöön, vajaa kuukausi pitää odottaa. Tuoli on Leonard-merkkinen ja siitä saa syöttöalustan irti ja näin ollen tuolin lähemmäs pöytää. Tuolissa on mukana valjaat, jotta lapsi ei pääse putoamaan, mikä oli yksi syy tuolin valintaan. Saimme lainaan siihen istuinosaan pehmusteen tuttavalta, en vain ole testannut mahtuuko se tähän tuoliin, mutta uskoisin, ettei niissä hirveitä eroja ole. 
Tässä kuitenkin ihana syöttötuolimme, joka on myös erityisen helppo puhdistaa luutuamalla:
Sitä saa myös erivärisenä, mutta valkoinen oli minulle ihan ehdoton valinta, vaikka ei se mustakaan ollut kyllä paha, mutta meidän keittiöön liian tumma möhkäle.
Mukaani lähti myös parit taulun kehykset käsityömessuilta ostamiini printteihin, jotka ovat odotelleet kehyksiä. Nyt ne sitten odottaa seinälle pääsyä ;)
Tämä on kooltaan aika iso, mutta todella kivan näköinen kun on tuo pahvikehikko kehystämässä ja sitten vasta kehykset. Ihan vain kalenterikuukauden päivät, mutta siinä oli vain sitä jotain, joten se oli pakko ostaa. Tämä on siis käsityömessuilta tekemäni löytö. Tämän printin kanssa ostin yhden sormenjälkiprintin, mutta kun tekijän mielestä siinä oli liian paljon maalia, niin sain toisenkin kaupan päälle. Mutta itseasiassa se on paljon kivempi noin ja olen hyvin tyytyväinen niihin molempiin. En vain Ikeassa osannut päättää otanko niihin mustat vai valkoiset kehykset, joten otin molemmat, mutta ehkä sittenkin saatan vaihtaa myös toiseen valkoiset. En tiedä, näkee vasta sitten kun vien sen oikealle paikalle kellariin..
Tuo valkoinen on olohuoneessa osittain kallamaljakon takana ja näyttää siellä tosi kivalta. Musta on tällä hetkellä keittiössä, mutta siirtynee kellariin..ehkä.
Sitten ostin keykset myös näihin lastenhuoneen tauluihin, jotka tilasin netistä. Ne ovat lastenlaunun sanoja, mutta voi miten ihanat! Nettikaupassa oli eri laulun säkeistöillä  ja erivärisillä printeillä, mutta tykästyin ihan ehottomasti näihin kahteen! Pienempi on kortti, mutta sopii todella mainiosti myös tauluksi. Pikkuhiljaa valmistelen siis tytöille tuota yläkertaa, mutta se on vielä pitkä pitkä projekti. 
Elefantti-marssi ja Tuiki tuiki tähtönen. Suloiset!
Ostin myös olohuoneeseen uuden viltin, kun vanha meni niin nuhjuiseksi, joten tämä oli oikein nappiostos :)
Kävin myös iki-ihanassa sisustusliikkeessä Ruotisin puolella ja sieltä lähti kanssa pari ostosta mukaani, mutta niistä toinen kerta! Nyt lähen vahtimaan, ettei appelsiinit pala uuniin. Kyllä, minulla on appelsiinit uunissa. Ajattelin järjestää itselle lisää puuhaa, kun ei muuten sitä näytä olevan kaiken tuon leipomisen keskellä ;) 
Nämä ihanat marengit sain jo aikaisemmin ulos uunista..
Ja taas otin lukuisista Riihimäen purnukoista yhden uuteen käyttöön. Toimii!
Enää kaksi yötä jouluun..

-Kirsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!