lauantai 1. helmikuuta 2014

Meidän kylppäri kohta kokonaan loistossaan

Nyt on tolskattu sitten oikein olan takaa maalipurkkien kanssa. Ei ihan kerralla mennyt nappiin tuo maalikaupassa käynti tälläkään kertaa, vaan sinnehän pitää mennää ainakin kerta kiellon päälle, ihan vaan siksi, että saa häiriköidä liikkeen työntekijöitä. Huoks, mutta onneksi nyt on oikeat maalit ja homma jatkuu. Mullahan ei ole lauantaipäivisin muuta tekemistä kuin juoksennella ees taas erinäisten purkkien perässä. Mutta kyllä sekin kohta loppuu ;) Mistä tulikin mieleen, että tapetit on edelleen hakematta! Voih! Pakko muistaa ensi viikolla. 

Kävin mittailemassa villa valkean ikkunoita, jotta voisin alkaa suunnittele verhoja, ja huomasin, että vanhan talon vanhat ikkunat ovat kaikki erikokoisia. Jännitystä ei siis tule puuttumaan myöskään verhojen ompelusta ;) Ompelukone on jo löytynyt kaikkien laatikoiden alta, joten enää vaan pitäisi löytää into ompeluun jostain sotkun keskeltä...

Olipas ihana nähä tuleva tupasemme päivänvalossa. Kaikelta siltä pölyltä ummistin toki vielä silmäni, mutta miten valoisaa siellä olikaan! Ja kellarikin oli saanut oikein kunnolla uutta valkoista pintaa! Piti aivan huokailla kun päätäni kääntelin. Se on lähestulkoon kokonaan pohjamaalattu ja vau mikä lopputulos jo puolivalmiina! Pakko sanoa, että suurin muodonmuutos on kuitenkin tapahtunut siellä. Ei ketään sattuis kiinnosta siivoileminen hyvässä seurassa tuossa helmikuussa?;) Talo tarjoaa eväät =D

Kylppäri oli viimeistä seinää vaille laatoitettu. Vain lattia puuttuu, mutta uskoisin, että sekin saa muutaman laatan pintaansa tänään. Ja lopputulos on juurikin sellainen mistä unelmoimme. Laatat oli nappivalinta ja söpö pkku kylppärimme saa kiiltää ylpeänä kauniilla pinnoillaan!

Tässä muutama edistysaskel tuvaltamme!




Isosta makkarista oli jo yhdestä kulmasta paljastettu vanhaa puupintaa. Kun sen putsaa ja laittaa maalia pintaan, on lopputulos varmasti huikea!



Tässä on kellarin vanha portaikko kodinhoitohuoneesta päin. Ennen siinä oli mintunvihreät seinät ja nyt upea valkoinen pohjamaali ja muutos on sanoinkuvaamaton!



Kodinhoitohuone on myös melkein kokonaan maalattu yhtä seinää vaille. Ennen siinä oli ne pinkit seinät, myös täällä muutos on pelkästään positiivinen!




Teknisen tilan violetit seinät on enää vain pikkuruinen muisto nurkassa..




Myös tämän kellarin alkupätkän käytävän seinät ovat maalattu ja tunkkainen violetti on tyystin hävinnyt. Muutos on huikea ja miten paljon enemmän valoa sinnekin on tullut nyt ja spotteja ei ole vielä edes asennettu kattoon! Sydänhän ihan pakahtuu muutoksesta ja viime kesän hikipisarat ovat kuin kaukainen muisto enää ;)

 

Tässä on suihkuseinämä jo valmiiksi laatoitettuna...


Ja tässä on suihkun toinen sivuseinä melkein valmiina. Olen niin tyytyväinen lopputulokseen! Lattia tulee tuosta samasta kivimosaiikkilaatasta. Ihana tunne paljaissa varpaissa ;) Huoks, ehkä se valmistuu sittenkin :)




Ja tässä on vihdoin ja viimein meidän molempien veskien valot! Pitkään mietin ja etsin ja lopulta nekin löytyivät Tyrnävän perukoilta Arjan pikkuruisesta putiikista! Joten tälläkään kertaa ei olisi pitänyt lähteä merta etemmäs kalaan, vaan kurkistaa heti sinne, mistä edellinenkin on löytynyt ;) Joten vessan valo-ongelma-solved! Mutta tällaista meille. nyt taidan alkaa vääntää pizzaa nälkäisille ja alkaa valmistautumaan illan hubbaloihin ystävän synttäripartyille. Huomenna pitäs ajella sit Kajaaniin juhlista pikku herraa, joka täyttää 2 vuotta. Joten juhlijoita riittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!