tiistai 27. tammikuuta 2015

Uusi työtaso koululaisen huoneeseen

Siinäpäs meni taasen aikaa, kun viimeksi tänne kurkistin. On vain ollut niin monta rautaa tulessa, mutta ajtustyötä on tehty sitäkin enemmän. Meidän ekaluokkalainen on vihdoin saanut uuden koulupöydän. Olin iskenyt silmäni  aivan ihanaan Oma koti valkoisen Miian käyttämään ideaan String sarjasta, mutta harmikseni se ei onnistunut meidän haasteellisessa rintamamieskodissamme. Se olisi ollut niin pieni ja näppärä ja ennen kaikkea silmää miellyttävä kokonaisuus. Mutta en suinkaan hylännyt koko sarjaa,vaan tilasin huoneeseen sarjaan kuuluvat hyllyt, sekä keltaisena että valkoisena. Ne eivät ole vieläkään kasattuna eikä näin ollen edes seinällä. Sen sijaan olen saanut huoneeseen laatikoston vaatteille ja ehkä muille pienille tavaroille. Mutta siitä sitten myöhemmin lisää. 
Olin jo valinnut Ikean sivuilta ihanan Bestån työtason, mutta nähtyäni sen livenä totesin, että myös se on täysin väärä vaihtoehto meidän haasteelliseen yläkerran huoneeseen. Siispä nappasin mukaani Ikean Micke sarjaan kuuluvan työtason. Pöytä oli juurikin soppeli, vain 105 cm pitkä ja juurikin sen pienuuden vuoksi täydellinen valinta. Aluksi mietin, että miten uusi ihana tuoli sopii sen kanssa, mutta sekin oli turha huoli. Ne sopivat hyvin yhteen.
Kokonaisuus on vielä vanhassa huoneessa ja synttärihulinoiden aikaiset serpentiinit roikkuu seinillä, mutta ajattelin, että teemme suursiivouksen ja samalla myös kevätsiivouksen vaihtaessamme huoneita.
Pöydässä ei ehkä ole niin paljon säilytystilaa, mutta olen keksinyt siihen toisenlaisen ratkaisun. Pöytä on erittäin keveän näköinen ja ei vie samalla raskaalla tavalla niin paljon tilaa kuin se vanha pöytä. Tämmöisen voin hommata toisellekin neitokaiselle kun se aika koittaa. Pöytä ei myöskään ollut hinnalla pilattu. Olisikohan ollut 70 euroa. 
Ostin siihen myös uusiin väreihin sopivan alusen ja pari pahvilaatikkoa pikku tavaroille. Laatikot tulevat lipaston päälle, joten en ole niitä vielä edes kasannut, jottei turhaan ota kolhuja muuton keskellä.
Tuo mustavalkoinen alusta on se,joka tulee työtasolle. Mieltäni jäi kaiherra se ihana pöytälamppu, joka muistutti ihan Mikki Hiiren korvaa, joten voi olla, että se löytyy myös meiltä. Vanha lamppu oli mennyt rikki leikin tiimellyksessä, joten hieman haastavaa on ollut tehdä läksyjä hämärässä.
Ja lopuksi hieman taidetta neidin huoneeseen..
Tilasin PaaPii Desingista tuon ihanan Bambi-printin, johon ostin mustat kehykset. Alle laitoin valkoista kartonkia ja valmista. Neitokainen tykkäsi oikein kovasti. Pitänee etsiä myös pikku neidin huoneeseen oma printti. 
Mutta semmoista tänne. Edistymme hitaasti, mutta varmasti. Mitäs mieltä olette suunnitelmasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!