perjantai 9. tammikuuta 2015

Keltainen nappula

Niinhän se meni, että pakkohan sekin oli hakea. Niin paljon olen viime aikoina aikonut hankkia jotain ja sitten jäänyt nuole näppejäni, koska olen liikkeissäni liian hidas.Tämän tosin hankin jo aaton aattona, mutta sain sen esille vasta nyt. Siellä se oli joulun yli aina tänne asti pussissa keittiön nurkassa. Ja voi että tykkään siitä! Jotenkin niin raikas väri. Ehkä tässä kevättä kovasti odotellaan.
Tämä on se korkeampi versio. Väri hieman tummempi kuvassa, kuin mitä se oikeasti on, mutta saa luvan kelvata, kun en parempaakaan saanut tässä valossa. Aurinkoa odotellessa.
Lisäksi ostin vihdoin makuuni sopivia luutuja.Ei väreissä ole mitään vikaa, mutta kun nyt löysin kivan kierrätettävän luutun Annolta, oli se pakko ostaa. Samalla ostin kodinhoitohuoneeseen mustan korin pesuaineille. Aluksi kyllä mietin sitä keittiöön, mutta en halua yhtään enempää tavaraa täytöksi keittiön pöydälle.
Luutut olivat alessa, joten ostin heti pari.Samoin taisi muutes olla korikin. Se on kyllä kiva piristys mustalle tasolle kodinhoitohuoneeseen.Nämä ostin heti joulun jälkeen joulualesta.
Ja tämä, tätä olen etsinyt kovasti keittiöön! Musta kudottu rätti. Ja kangasliikkeestä sen sitten bongasin. Oli pakko ostaa ja testata. Veikkaisin, en tiedä varmaksi, mutta veikkaisin, että kuivuminen saattaa kestää. Kellään kokemusta?
Mutta siinä sekin nyt on. Netistä nämä tuntuu aina olevan juurikin mustassa kuosissa loppu, mutta eurokankaassa niitä oli vino pino.
Mutta semmoista tänne. Kävin kellarissa mutkin ja totesin, että voi kun pääsisi pian luutua sen pölyn pois, mutta ei auta vielä. Lisää on kuulemma tulossa. Olisi kyllä tosi kiva saada sekin osa talosta jo kuntoon, mutta työmyyrä päätti pitää lomaa siitäkin. Kiviseinään pitäisi porata hyllyille reikiä, mutta paikka, josta pora haetaan oli aikaisemmin kiinni ja nyt se on taas venynyt. Mutta aikalailla tavarat alkaa olla jo hankittu kellariin, nyt kun saisi kaikki paikoilleen :)
Mutta ei se auta. Viikonloppu painaa päälle ja viikkosiivous alkaisi. Mutta seuraavaan kertaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!