maanantai 19. tammikuuta 2015

Synttärihulinata ja koululaisen huoneen muutoksia

On ne vaan nuo synttärihulinat melkoista touhua! Oli vaan kivat juhlat ja nyt ne taas takanapäin. Pienillehän ne ovat  erityisen tärkeitä ja meille isommille taas kiva tapahtuma nähä tuttuja saman katon alla. Leipominen,siivoaminen ja suunnittelu vie ihmeen paljon aikaa, mutta tälläkin kertaa juhlat onnistuivat oikein näppärästi. Unta ei tarvinnut houkutella muille kuin perheen pienimmälle, jolla alkoi omat zembalot silloin, kun kaikki muut iski pään tyynyyn. Harmikseni en muistanut tälläkään kertaa napsia juurikaan kuvia itse juhlista tai juhlapöydästä, mutta olipas vaan kiva ottaa käyttöön uusi hieno astiasarjani. Tykkään kerta toisensa jälkeen siitä vain enemmän ja enemmän.
Jotain kuiteskin muistin kuvata ja se oli kaverisynttäreiden kotipussukat.
Tänä vuonna emme ostaneet kavereille kaupasta mitään, vaan teimme kotitekoista kerma- ja lakritsitoffeeta. Laitoimme ne kivoihin pikku muffinivuokiin ja käärimme ne  sellofaaniin ja näin ollen lopputuloksena oli oikein söpöt pikku viemiset. Ohje oli helppo ja lopputulos hyvää.
Karkkikuppeina toimi tänä vuonna Prismasta löytämäni kivat poppariastiat, jotka sattuivat olemaan samaa tyyliä astiasarjani kanssa.
Näitä pitää hankkia varastoon pari pakettia, kun olivat niin kivat. Kakku oli erittäin helppo koristella tänä vuonna, sillä teetätimme kakkukuvaksi ottamastamme valokuvasta syötävän kakkukuvan. Se olikin uusi kokeilu ja toimi. Aiomme käyttää sitä ideaa uudestaankin.

Ostamani ulkovalot löysivät tiensä myös keittiöön ruokailutilan kattoon. Ne saavat nyt jonkin aikaa olla siinä. Jossain vaiheessa laitan ne ulos, mutta tykkään niistä myös kyllä tuossa.


Nykyään on saatavilla niin paljon hauskoja sisustusvalosarjoja, että ainoastaan valinta on vaikea toteuttaa. Nämä eivät ole kauhean kirkkaat, mutta näyttävät kivoilta ihan vain noinkin. Toimivat paristoilla.
Mutta siinäpä meidän synttärijorinat. Seuraava projekti odottaa jo yläkerrassa. Möin yhden valkoisen vitriinikaapin, koska se ei sopinut enää koululaisen uuden huoneen tyyliin ja toiseksi sitä ei ollut koskaan tarkoitettu vaatekaapiksi, niin jo senkin vuoksi se sai muuttaa uuteen kotiin. Lisäksi se oli jo rikki, mutta uutta ostajaa se ei haitannut.Meidän vaatesäilytysjärjestelmä saa nyt tuta ja toivottavasti saan sen toimivaksi!
Mutta uusin ostoni on työpöydän penkki. Neiti olisi halunnut sen keltaisena, mutta harmikseni sitä ei enää valmisteta keltaisena, joten seuraava värivalinta oli hänellä musta, joten tilasin netistä mustan Hay tuolin. Ja totta puhuen, tuoli sopisi myös meidän olkkariin ;)

Tosi kiva ja monikäyttöinen. Oli jo vierastuolina synttäreilläkin. 
Lisäksi olen tilannut jo hyllyt uuteen huoneeseen, mutta niistä sitten enemmän kun saamme ne kasattua ja seinälle...
Tässä tuoli vielä edestä.
Mutta jopas siinä olikin asiaa tälle kertaa. Pitääkin lähteä mittanauhan kanssa yläkertaan!
Seuraavaan kertaan!
Kirsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!