torstai 21. elokuuta 2014

Syksy saapui olohuoneeseen

Koska syksy on saapunut pihapiiriimme, piti se tuoda myös sisälle asti! Kävin juuri maistelemassa syksyn ensimmäisen omenan ja ei juurikaan tarvinnut enää nyrpistellä naamaa :) Punaiseksi ovat muuttuneet syksyn myötä. Pian syödään omenapaistosta, omenapiirakkaa, välipalaomenaa jne. Ja sitten on omenakiintiö täynnä, ettei yhtään sanaa omenasta pitkään aikaan =D 
Olemme huhkineet viikonloppuna järjestettävien ristiäisten parissa tämän viikon oikein urakalla ja hyvällä mallilla ollaan. Tälläkin hetkellä suti heiluu ja joitakin listoja pohjamaalataan eteisessä. Myös patio sai viimeisiä porraslautoja pintaan ja kellarissa on tullut uutta laattaa pintaan. Eilen kellarissa oli myös tehosiivous ja paljon roskaa lähtee kaatopaikalle. Meidän kellari alkaa siis olla kohta siinä kunnossa, että jälellä on pelkästään sinne kuuluvia tavaroita ja laatikoita. Ei kyllä uskoisi kaiken sen sotkun jälkeen ;)
Ja koska muutenkin on kiirettä, piti tähän hopun keskelle käydä hakemassa myös ommeltavaa ja vihdoin sain ne pellavan väriset verhot pois olohuoneen ikkunoista. Nyt meillä on valkoiset verhot. Sopii paljon paremmin sinne, koska mustavalkea matto on niin dominoiva, että pellava ei kertakaikkiaan enää vain sopinut sen sävyihin. Ja tietenkin homma karkasi lapasesta ja piti hommata myös uudet tyynyt. Yhden ompelin ja loput hain kaupasta. Ja jotta huoneesta ei tule liian mustavalkea, oli pakko laittaa sekaan ripaus sinapinkeltaista väriläiskiksi. Ja vaikka kammoksun kaikkea liian värikästä, tuli meidän olohuoneesta melkoisen raikkaan pirtsakka. Mennään näin ainakin jonkin aikaa, kunnes tulee ikävä valkoista..
Aloitin myös vihdoin ja viimein pohjamaalaamaan otexilla sitä verannon kaapin peiliä ja yhtä ikkunapokaa, jottei varmasti hommat lopu kesken =D
Tässä hieman kuvia viimeisimmästä..

 Tässä jo melkein valmis pääoven portaikko.Tuosta päädystä on hieman vielä auki. Sinnekin tulee ehkä joku ovellinen luukku, jotta myös sen tilan pystyy hyötykäytä vaikka niille sadoille kukkapurnukoille, joita kellarista saattoi ehkä löytyä...Mutta kaide on maalia vaille valmis!
 
 Ja tässä on koko pation pituudelta uutta aitaa, sekin enää vain kaipailee maalia pintaan. Samoin kuin nuo ikkuna- ja ovipieluslaudat. Olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen!

Tässä taas on pohjamaalattu porojektini numero 1:) Se saa siinä kuivua rauhassa ennen kuin pääsen jatka sen parissa.

Siinä on muutama tyyny, jotka hommasin olohuoneeseemme.


Ja tässä on pilkullinen tyyny, jonka ompelin itse, musta on kaupasta. Ja yläpuolella on uudet verhot, jotka sopivat paljon paremmin meidän tämän hetkiseen olohuoneeseen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!