tiistai 1. huhtikuuta 2014

Hotelli helpotus

Nonni. Niin ne vain viikot vierii ja minä vain ihailen ikkunoista ulos ihanaa kevätsäätä, mikä on ollut ihan mahtava täällä meillä! Lunta ei ole tuskin enää missään ja mutaa kantautuu sisälle koiran tassukarvojen välissä salaa. Ikkunoissa oleva pöly kielii likaisista ikkunoista ja aurinko saa ne näyttämään kaksi kertaa pahemmalle! Kovasti olen suunnitellut verhojen ompelua, mutta kun se kangas puuttuu edelleen. Pitäs melkein vain lompsia liikkeeseen ja hakea sitä, mutta kun.Hieman on ottanut vissiin veronsa kymmenen kuukauden ahertaminen raksalla, kun nyt tuntuu vastustavan jo pelkkä ajatuskin pikku projekteista. Mutta asiaa on mielessä, en vain tiedä mistä aloittaisin. Ensi viikolla on kaksi päivää vapaata, joten taidan tehdä silloin jotain mitä olen aikonut jo paljon. Maalausprojektit eivät ota edetäkseen, kun kellarimme on kuin pyörremyrskyn jäliltä. Tuskin mahtuu sekaan kävelemään. Eikä sekään ole helpottanut asiaa, että ikioma puuhapete purki kokonaan kellarin vanhat, haisevat portaat pois. Nyt tilalle on tulossa kovaa vauhtia uudet, uudelle puulle tuoksuvat portaat, joten viimesetkin haisunäädät ovat tipotiessään!Jei! Kuvapäivitystä siitä myöhemmin.

Neiti Vee on kotiutunut erittäin hyvin uuteen huoneeseensa. Tuskin näemme koko likkaa iltaisin tarhan jälkeen. Siellä on omat pikku puuhastelut menneillään ja tuotoksia syntyy kuin liukuhihnalla. Luovuutta löytyy siis yhdeltä sun toiselta ;) Herra B on kovasti ominut portaikon pikku ikkunan ja muistaa haukkua kaikille ohikulkijoille. Ihan mahtava päivystypaikka. 

Mitään uusia löytöjä en ole tehnyt, aion nyt rauhassa penkoa vanhat löytöni ja etsiä niille ensin omat paikkansa. Sitten on aikaa uusille :) Mutta tällä kertaa katsaus hotelli helpotukseen, joka on siis ainoa sellainen kodissamme tällä hetkellä. Kellariin oli siis tulossa toinen jossain vaiheessa. Jotenkin se vain tuo piha houkuttelee puoleensa.....

Tässä on siis puolikas vessaamme. Tuon vanhan tiiliseinän piikkasin siis esiin. Ja edelleen olemme tyytyväisiä lopputulokseen.

 Tällainen hylly tuli myös vessaan. Siitä puuttuu vain vanhat koukut ripustamista varten. Tällä hetkellä se on vain paljas joku seinässä. Mutta heti kun löydän sopivat koukut, laitamme ne paikoilleen. Nuo vanhat samarin pullot löytyivät siis länsisiipeä kaivaessamme esiin. Peltitörpöt toin mukanani Ahvenanmaalta. 

Tässä on itse vessan tasomme. Peili on tosin nyt jo seinällä. Tuossa se oli vasta nostettu suojaan kaiken muun keskeltä. Oikea vanhan ajan hanakin on vihdoin paikoillaan. Kuvasta ei juurikaan saa selvää, mutta myöhemmin laitan kokonaiskuvaa myös tästä pikkuruisesta huoneesta.

Tässä hieman ahas kuva itse vessankaapista. Vessankaappinahan meillä toimii vanha patakaappi, jonka olen tilannet netistä. Tilasin niitä kaksi kappaletta, mutta se toinen on tällä hetkellä siis olkkarissa, koska oli liian suuri pieneen vessaan, enkä taida raskia laittaa sitä kellariin. Sinne olen suunnitellut jo jotain ihan muuta..

Helmen löysivät paikoilleen veskin oven vierestä ja ovat siinä just hyvät :)

Vanha söpö maitotonkka vahtii myös vessan oven juurella.

Siinäpä oli meidän veski pala palalta. Kattolamppu puuttuu, mut kaikki tarvittavat osat ovat kyllä hankittu, nyt kun vain muistaisi, että minne ne laitoin ;)

Mutta sellaista meille. Projekti etenee, vaikka edellisestä postauksesta olikin aikaa. Pyrin siirtymään seuraavaan huoneeseen nopeammin kuin tämä kerta oli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!