maanantai 28. huhtikuuta 2014

Melkein jo vappu!

Voi hyvänen aika minne aika menee! Kelit ovat olleet mitä loistavimmat eli ei voi kuin ihastella! Työmäärä siis lisääntyy. Nyt pitääkin harkita tarkkaan mikä on järjestyksessä ensimmäisenä. Olen aloittanunt ompelemaan verhoja, jotka ovatkin olleet mielessä jo pidemmän aikaa. Hieman hankaloittaa tuo silitysraudan hukassa oleminen,joten joudun mene vieraisiin silitä. Siispä yksikään verho ei ole vielä ikkunassa. Aloitin myös pikku neidin uuden sängynpäällisen ompelemisen ja lukunurkkauksen tyynyn teon, mutta ne ovat vasta tilkkuasteella. Pakko saada silitettyä ne ensin, ennen kuin voin alkaa vanua edes haaveile. Joten ompelukone tulee hurisemaan vielä pitkän aikaa keittiössä :) Muutoin en ole edennyt yläkerran kanssa. Päässäni liikkuu liian monta ideaa sitä mitä laittaisin minnekin. Siksi kuvia ei edelleenkään ole vielä tulossa ;)

Olemme aloittaneet myös ulkovuorauksen purkua. Onneksi osa seinistä on tehty jo viime syksynä,joten se nopeuttaa projektia. Myös kodinhoitohuone on saanut uutta pontta purjeisiin. Sateisella säällä ollaan kuulemma sisätöissä ja hyvällä ilmalla ulkona. Kodinhoitohuoneen kaapit on kuitenkin suunniteltu isän kanssa jo pääsiäisenä ja täytyy sanoa, että me jotka olemme valinneet pelkkää valkoista ja puun lämpimiä sävyjä kotiimme, teimme todella rohkean valinnan kodinhoitohuoneeseen. Ja se on varmasti on suuntana koko kellarin väärimaailmalle! Eli jännitystä piisaa;)

Tässä kuitenkin pari kuvaa ihan äsken napsittuna pihaltamme! Ei ainakaan ole haravoimisen pelkoa meillä =D

 
Tässä on pikkuneidin tilkkutyötä. Jahka saan ne huomenna silitettyä, homma jatkukoon!


Tässä on huonossa valossa kuvatut kellarin ihkauudet portaat. Nyt ei tarvi jännittää mistä kohin voi tipahtaa ;)

Tästä se taas lähtee! Pian se vanha ruma vuorilauta on pelkkä muisto vain!

Tässä vielä viimeisen näkymät porstuan pielestä. Ruma kuin mikä. Ovi oli kuiteskin se uusi, mutta se ei paljon helpota, kun ympärillä kaikkea karmivan näköistä. Mistä tulikin mieleen, että pihavalot on vieläkin tilaamatta :/

Myös tämä hirveä ritilärumilus saa luvan lähteä ja sen alla oleva pahvi lentää kaatopaikalle samassa kyydissä.

Ja tässä kuva tältä aamua takapihaltamme. Hommaa riittä, mutta ainakin baana on vapaa tehdä mitä vain ;)

Ja siinä ne on, kevään ensimmäiset silmut omenapuissani!


Ja tässä on viime talven aikaan löydetyt käkkärät, jotka ovat olleet ullkona kevättä odotellessa. Nyt ne vain odottavat seuraavan projektini alkua...

Ja vihdoinkin pikku neidin kauan odottama lähijätskikiska avasi ovensa! Ja tuon piti olla muka pieni tötterö =D Hyvä, että jaksoin syödä sen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!