keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Seinien rakentelua

Hups, joulukiireitäkö? No ei tänä vuonna. Mutta siltikin on kulunut melkein viikko edellisestä postauksesta. Raksalla en ole juurikaan ollut. Pikku neiti alkaa olla melkoisen väsynyt raksaamiseen ja itelläkin on nyt hieman väsy. Ja jos totta puhutaan, ei siellä juuri nyt ole minulle mitään tekemistä. Tasoittaminen alkaa kunnolla ensi viikolla. Joten kotona löhötään ja hei, nukutaan päiväunet! Luksusta sanon minä. Toivon pilkahdus tammikuun muutosta on entistä selkeämmin mielessä koko aika. 

Raksalla on ala-aulan katto saanut laudat pintaan nyt kokonaan ja suihkuun on tullut seinät, samoin veskiin ja olohuoneeseen viimeiselle seinälle ja keittiön seinätkin on nyt kaikki valmiina, paitsi se yksi, jossa pitää laittaa samalle tasolle länsisiiven yksi seinä. Mutta hyvältä näyttää ja pääsen maalaa kattoja. Joku muu saa jatkaa tasottamista. Jouduin tyhjentämään häkkivarastoamme viikko sitten, kun etsin joulukirjoja ja en voinut vastustaa kiusausta ja lurkkia laatikoiden sisälle. Siellä ne söpöilee kaikki ihanat esineet. Malttasi vain vielä, mutta kun vaikeaa tekee ;)

Tässä kuitenkin pari muutoksen kohdetta villastamme...


Elikkäs tässä on viimeinen olkkarin seinä, joka kaipasi vielä levyä pintaan. Done.





Tässä on suihkun ja veskin oviaukot. Oikealle tulee suihku ja vasemmalle veski.




Tämä taas on alakerran pienen aulan kattoa. Sekin valmis.




Ja tässä on keittiön seinä, joka sai viimeisenä levyä pintaan. Tälle seinälle tulee siis hellat ja sen semmoiset vempeleet.




Ja tämä ihana väripiristys on neiti Veen joulukalenterin eka luukku. Tonttu käy joka yö tuomassa jotain ihanaa sinne. Ja tietty tonttu piti lahjoa piparilla ja tilkalla maitoa, että hän muistaisi myös jättää jotain kulhoon. Tonttukulhon alla on neidin kuvitettu kirje joulupukille. Tontulle on sitten kirjoitettu ihan erikseen. Ja kuten näette, koirateema sen kus vain jatkuu myös tänä jouluna. 




Ja hauskinta tässä on se, että myös äitiä oli tonttu muistanut. Verhon taakse oli tullut tontulta pinkki kirje, jonka kuoressa luki, että Kirsille ja itse kirjeessä luki noin ;) Ei yhtään jäänyt tämä tonttu kiinni ;) Ja myöhäisemmissä luukuissa myös tontun nimikin on paljastunut ja minun tonttuni on tonttu Toljanteri. Hmm, mistä liene sekin tulleen... ;) Neiti Veellä taas on Tonttu Tosi Pieni. Eli meillä siis vierailee kaksi tonttua, pitänee käyttäytyä sen mukaisesti...

Mutta joup, sellaista meille. Huomenna olisi tarkoitus hypätä hellun kanssa yöjynaan ja matkata kohti Talliinnaa. Oli tarkoitus olla siellä koko viikonloppu, mutta saapa nähä karkottaako myrksy nekin haaveet. Hotellit ja kaikki on varattu, jote itku pääsee jos laiva ei lähe edes satamasta. Pitäkää peukkuja!
Kuulumisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!