tiistai 29. heinäkuuta 2014

Valkoisen tuvan tunnelmia

Kesä jatkuu helteisenä ja meillä aloitettiin tuvan maalausurakka. Ajattelin ensin, että se on vitsi kun mieheni ilmoitti ryhtyvänsä maalaamaan taloa, mutta hän olikin ihan tosissaan ja ei muuta kuin suunnistus rautakauppaan valitsemaan maalia. Ja tälläkin kertaa totesimme, että valkoisen sävyjä on paljon ja juuri sitä mitä haimme, ei tietty ollut saatavilla. Olemme kuitenkin erityisen tyytyväisiä valintaan ja kolme seinää on jo maalissa. Muutos on huomattava!
Tilaamani keinutuoli ei vieläkään ole saapunut Lontoosta, mutta sitä odotellessa saimme lahjaksi toisenlaisen tuolin. Tässä meidän uusi kotimme komeasti uudessa luukissaan!
Tässä päätyseinä tielle päin kertaalleen maalattuna. Ensi kesänä toisen kerran sitten. Ikkunanpielet, otsalaudat ja räystäsaluslaudat ovat maalattu ihan puhtaan valkoisella, ei sävyä siis niissä. Tuvan maaliksi valitsimme hieman harmaaseen taittuvan valkoisen, höyry nimeltään.
Tämä on uusin tulokas olohuoneessamme. Vaikka näyttääkin rautaiselle, on siinä yllättävän hyvä istua. 
Olen aina tykännyt auringonkukista. Tämän saimme kesäheinän tulevalta kummisedältä, kun hän kävi tapaamassa pikku neitiä. Päätin, että kun ensi kesänä saamme ulkosaunan valmiiksi, istutan sen edustalle oikein aimoannoksen auringokukkia!
Ja tässä pikkuruinen murto-osa tulevasta omenasadosta. Meidän kaksi omenapuuta aivan notkuu oksat alaspäin taittuneina uusista omenoista. Vähän me syödään omenia loppusyksystä! Oih ja voih!

Näin, maalausurakka jatkuu ulkona ja me pidetään vauvan kanssa hellettä sisällä. Isosisko lähtee ensi viikkoon kestävälle yökyläily reissulle ja yöpaikat vain vaihtuu välillä. Onneksi hän saa nauttia lomailusta tänä kesänä. Viime kesä kun meni kokonaan raksalla. Mutta ensi kertaan! Josko silloin olisin päässyt omien pikku projektien pariin. Tuo helle kun ei anna minulle armoa yhtään:/ Mutta en silti valita, hyvähän se on, ett  kelit on kohillaan. Kun pääsisi itsekkin välillä pulahda uimaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!