tiistai 22. heinäkuuta 2014

Kesäkiireitäkö?

Heippa hei taas pitkästä aikaa! Kesähelteet ovat saapuneet ja hikeä pukkaa eikä maalausprojektit etene.Tupasemme kattopellin etulaudat ovat saamassa maalia pintaan ja ruskea sävy on kohta sieltäkin pelkkä kaukainen muisto. Omat pikku projektini junnaa kun pelkkä ajatus maalaamisesta kauhistuttaa! Lisäksi arkeamme hidastaa nyt pieni vaaleanpunainen käärö, joka syntyi viikko sitten iloksemme :) Neiti näppärä sai siis kauan odotetun pikkusiskon ja arki tuvassamme pyörähti kerralla päälaelleen :)
Siispä jouduin hetkeksi rauhoittaa puuhastelun ja keskittyä vauvantuoksuihin. Mutta kyllä se varmasti kohta tasoittuu,kun opimme pikku murmeliinin rytmiin,mikä tarkoittaa nukkumista päivällä ja valvomista yöllä;)
Tässä kuiteskin pari kuvaa yläkerrasta isosta makkarista,joka edelleen on työn alla sisustuksen suhteen.Tavarat siis edelleen etsivät paikkaa kun kellariin ei voi viedä sinne kuuluvia huonekaluja ja laatikoita...
Tässä kuiteskin ensin ihania kirsikoita torilta. Mietin että menestyisiköhän meidän korkeuksilla ikioma kirsikkapuu...
Ja nämäkin piti saada nopsaan pakastimeen,ettei kausi mene ohi, mutta onneksi yöllä on aikaa;)
Tässä on muutes se peura,jonka kauan sitten tilasin ja sprayasin valkoiseksi. Se on seinällä ja harmaassa seinässä erottuu nyt hyvin.
Tämä käpykranssi on yläkertaan menevässä portaikossa. Pari muuta odottaa kaapissa, jotta talvella laitan ne ulos tai miksei jo syksyllä.
Tässä portaat ylös, en ole ihan varma olenko jo esitellyt ne, mutta muutamaa listaa vaille valmiit ne kuiteskin ovat. Verhot puuttuu edelleen, mutta kun sitä verhovaijeria ei vaan löydy mistään. 
Tässä toinen hieman hämärä kuva yläkerrasta käsin. Yläkerran aula on edelleen ihan kesken ja en ollenkaan tiedä mitä sille tekisin. Joten annetaan sen muhia päässä  vielä.
   Nämä keräilyni kohteet ovat isossa makkarissa. Hyvää säilytystilaa.

Ja tässä muutama lisää kaapin päällä.
Myös hän on muuttanut isoon makkariin.
Tässä on makkari ovelta käsin. Tuo lattialla oleva taulu on menossa ulkosaunan seinälle sitten kun se valmistuu. Lautaoven takana oli siis vaatehuone/varasto. Ovi pitää vain maalata vielä kertaalleen. Molemmista ovista uupuu rivat.
Tämän tuolivanhuksen löysin aikoinani Kannuksesta. 
Tässä on pikku nyyttimme pinnasänky. 1800-luvun Etelä Ranskasta. Se oli suoranainen löyty Tampereelta. Sänky on siinä mielessä ihana, kun siitä saa etulaidan kaadettua ja myöhemmin siitä saa kivan sohvasängyn pikku neidin huoneeseen tai miksei vaikka ulos puutarhaan.

Ja tässä hieman sekavaa yleisilmettä makkarista...
Ja tässä toisestakin kulmasta. Alun aikoinaan tuosta kaapin kohalta oli ovi huoneeseen. Me tukimme sen ja saimme lisätilaa huoneeseen.

Elikkäs semmoinen makkari meillä. Sitten on vielä ison siskon huone, joka on tällä hetkellä suht ok kunnossa suursiivouksen jäliltä. Neiti on yllättävän reipas siisitijä omassa huoneessa :)

2 kommenttia:

  1. Onnea pikku prinsessasta! Kerrassaan ihana tuo rautainen vauvansänky!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sari!Onhan se ollut melkoista totuttelua uuteen vauva-aikaan ja varsinkin kun isompi neiti pakkailee jo kovasti koulureppuaan.Pikku neidin pinnis on ollut kyllä todella ihana löytö. Aluksi se näytti kauhean pieneltä, mutta nyt kun pikku murmeliinin laittaa sinne, meinaa se hukkua tilan paljouteen ;)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!