perjantai 16. toukokuuta 2014

Vähän sieltä sun täältä

Niin se vain aika menee siivillä ja monenlaista projektia pukkaa, ainakin to-do-listan mukaan. Miinuspointtina on ollut se, että kuume ja selittämätön mahatauti iski meidän residenssiin. Toistaiseksi vain allekirkoittanut on saanut tuta noista, mutta eilen illalla alkoi kuulua lurinaa myös jonkun muun mahasta. No, aika näyttää miten käy viimesenkin villahousun kohalla.

Olemme jatkaneet remonttia sekä ulkona että sisällä kellarissa. Hyvä uutinen on se, että kodinhoitohuoneemme on tulossa piakkoin, joten huoh, saan vihdoin asiat siellä järkestykseen! On sitä vaan odotettukin! Sen lisäksi kellari on saanut uutta laattaa pintaan perimmäisessä päädyssä, jotta saamme siirrettyä sinne kaikkea rojua etualalta. Sekaan ei meinaa mahtua, mutta pelinurkka on jo melkein laatoitettu! Ulkovuoraus on myös edennyt ja edestä uupuu enää vain pikkuisia palasia uutta vuorilautaa. Takaseinä onkin kokonaan vielä koskematta. Mutta on vaan talon ulkonäkö muuttunut kovasti. Vanukaslaudat ovat mukavasti väistyneet uuden tieltä.

Verhoprojekti on myös edistynyt kovasti. Enää on vain verannan ja keittiön ja ison makkarin verhot kankaina. Sitten alkaa se armoton ikkunoiden pesu, mutta ruutu kerrallaan :)

Tässä muutama otos hitaasta edistymisestä...
Tässä siis porstuamme. Kuten kuvasta huomaa, enää puuttuu vain ihan ylhäältä ja ovisuu. Portaikko saa pian siis väistyä uuden tieltä. Ikkunapokat ovat edelleen maalaamatta ulkoapäin. Se hieman sotkee näkemystä siitä, mitä päässämme muhii tulevasta.

Tämä tässä on tämänhetkinen kulku sisälle. Hieman pitää taiteilla, mutta pian sekin on muisto vain.

Tässä hieman hämyinen otos kellarin lattiasta. Tätä pitäisi tulla siis jokapuolelle kellaria. Saumoja ei vielä tehty, mutta edistystä on havaittavissa :) Pian se ikävä pöly on kokonaan poissa kellarista )
Ja kirsikkana kakun päällä, ihana vanha maitokannuni :) Uusin löytöni keräämääni astiasarjaan! Olin ehkä salaa miettinyt, että jos löytäisin soppakulhoihin kuuluvan kannun, niin olen enemmän kuin tyytyväinen, mutta nyt kun se törättää keittiön kaapissa, aloinkin haaveile muista osista ;) Niinpä...niin tässä käy joka kerta ;)

Mutta eipä siinä, semmoista meidän tuvallemme. Katsotaan mitä ensi kerralla olemme saaneet aikaiseksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!